![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí závitky se sýrovou náplní: Krůtí řízky osolíme, opepříme. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vybereme zrníčka. Dužinu nadrobno nakrájíme. Máslový sýr najemno nastrouháme. Obojí smícháme s bazalkou, okořeníme pepřem ... ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bigmanův hrnec: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme po žebírkách, nebo na větší hranolky asi 3x3 cm, záleží jaké maso použijeme. Nakrájíme špek na menší kostičky a cibuli taktéž. Do kastrolu vrhneme špek a necháme jej, ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek alá kašpárek: Plátky masa jemně naklepeme a osolíme. Na pánev si dáme rozehřát olej a osmahneme maso, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony bez nálevu, na plátky nakrájený česnek, směs pepře a červené víno. Necháme c ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Balatonský guláš: Na sádle osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na malé kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě asi půl hodiny. Pak přilijeme trochu vody, přidáme brambory pokrájené na kostky, ut ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čertovské roštěnky: Plátky roštěné nakrájíme na hranolky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a chilli. Maso naložíme do marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak j ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Debrecínská pečeně: Maso protkneme proužky slaniny a párků. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl a pepř. Opečeme po všech stranách, zalijeme vývarem, a pod pokličkou pečeme doměkka (často podléváme). Měk ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obrácené řízky z trouby: Maso omyjte a osušte, každý plátek osolte a rovnoměrně posypejte strouhankou, stačí půl lžíce. Překryjeme mikrotenovou folií a skrz ni maso důkladně naklepejte. Sejměte folii, maso obraťte, osolte, .. ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovice na pivě: Předehřejeme troubu na 220 stupňů. Cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky. Maso omyjte pod studenou vodou, otřete papírovou utěrkou a z obou stran lehce osolte. Vezměte pekáček jen tak velký ... ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí řízky v mandlích: Kuřecí prsa naklepeme. Potřeme utřeným česnekem a okořeníme červenou paprikou. V misce si rozšleháme vejce a do druhé mísy si připravíme oloupané mandle. Okořeněné maso protáhneme vejcem a obalíme ... ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí steak s omáčkou z lilku: Lilek nakrájíme na kostky o velikosti asi 1x1cm, osolíme a necháme 15 minut stát. Potom lilek osušíme a orestujeme na oleji. Zakapeme citronovou štávou, osolíme, opepříme, přidáme bylinky a omáčku roz ... …více»
|