Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 04.07. 2025
Dnes má svátek Prokop
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí závitky se sýrovou náplní

Krůtí závitky se sýrovou náplní
28. 01. 2008 Drůbeží maso +_________
Příprava receptu Krůtí závitky se sýrovou náplní: Krůtí řízky osolíme, opepříme. Rajčata spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vybereme zrníčka. Dužinu nadrobno nakrájíme. Máslový sýr najemno nastrouháme. Obojí smícháme s bazalkou, okořeníme pepřem ... ... …více»

Bigmanův hrnec

Bigmanův hrnec
28. 01. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Bigmanův hrnec: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme po žebírkách, nebo na větší hranolky asi 3x3 cm, záleží jaké maso použijeme. Nakrájíme špek na menší kostičky a cibuli taktéž. Do kastrolu vrhneme špek a necháme jej, ... …více»

Biftek alá kašpárek

Biftek alá kašpárek
28. 01. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Biftek alá kašpárek: Plátky masa jemně naklepeme a osolíme. Na pánev si dáme rozehřát olej a osmahneme maso, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony bez nálevu, na plátky nakrájený česnek, směs pepře a červené víno. Necháme c ... …více»

Balatonský guláš

Balatonský guláš
28. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Balatonský guláš: Na sádle osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na malé kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě asi půl hodiny. Pak přilijeme trochu vody, přidáme brambory pokrájené na kostky, ut ... …více»

Čertovské roštěnky

Čertovské roštěnky
28. 01. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Čertovské roštěnky: Plátky roštěné nakrájíme na hranolky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a chilli. Maso naložíme do marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak j ... …více»
 

Debrecínská pečeně

Debrecínská pečeně
28. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Debrecínská pečeně: Maso protkneme proužky slaniny a párků. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl a pepř. Opečeme po všech stranách, zalijeme vývarem, a pod pokličkou pečeme doměkka (často podléváme). Měk ... …více»

Obrácené řízky z trouby

Obrácené řízky z trouby
28. 01. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Obrácené řízky z trouby: Maso omyjte a osušte, každý plátek osolte a rovnoměrně posypejte strouhankou, stačí půl lžíce. Překryjeme mikrotenovou folií a skrz ni maso důkladně naklepejte. Sejměte folii, maso obraťte, osolte, .. ... …více»

Krkovice na pivě

Krkovice na pivě
28. 01. 2008 Vepřové maso +++++++++-
Příprava receptu Krkovice na pivě: Předehřejeme troubu na 220 stupňů. Cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky. Maso omyjte pod studenou vodou, otřete papírovou utěrkou a z obou stran lehce osolte. Vezměte pekáček jen tak velký ... ... …více»

Kuřecí řízky v mandlích

Kuřecí řízky v mandlích
28. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí řízky v mandlích: Kuřecí prsa naklepeme. Potřeme utřeným česnekem a okořeníme červenou paprikou. V misce si rozšleháme vejce a do druhé mísy si připravíme oloupané mandle. Okořeněné maso protáhneme vejcem a obalíme ... ... …více»

Kuřecí steak s omáčkou z lilku

Kuřecí steak s omáčkou z lilku
28. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí steak s omáčkou z lilku: Lilek nakrájíme na kostky o velikosti asi 1x1cm, osolíme a necháme 15 minut stát. Potom lilek osušíme a orestujeme na oleji. Zakapeme citronovou štávou, osolíme, opepříme, přidáme bylinky a omáčku roz ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !