![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy s jablky: Vše nakrájíte na stejné kousky. Napichujete střídavě na grilovací jehlu nebo špejli. Naskládáte do pekáčku, zakapete olejem a zvolna pečete v troubě. Špízy podáváte s hranolky, nebo bramborovými kroke ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lahůdkové roštěnky na grilu: Roštěnky na několika místech nařízneme, aby se maso při přípravě nekroutilo, lehce naklepeme, potřeme sardelovou pastou, opepříme a pokapeme worcestrem, olejem a vínem. V chladnu necháme několik hodin ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králičí roláda: Mleté maso z králíka osolíme, smícháme s vejcem ( můžeme přidat trochu maizeny ) a rozprostřeme do tvaru obdélníku na mokrý mikroten. Poklademe po celé ploše plátky šunky, na to dáme usmažená míchaná ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí prsa s mozzarellou a špenátem: Prsa naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Listový špenát přelijeme vroucí vodou, osušíme a rozložíme na maso. Mozzarellu nakrájíme na tenké špalíčky, přidáme ke špenátu a maso srolujeme. ... ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bůčkové závitky se zelím : Bůček bez kůže nakrájíme na 1 cm silné plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Slaninu nakrájíme nadrobno a vyškvaříme. Na každý plátek bůčku dáme kysané zelí, půl lžičk ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sendviče na rajčatech: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na 8 tenkých plátků. Opečeme je na oleji na pánvi, vyjmeme, osolíme a opepříme. Smícháme sýry, protlak a majoránku. Nahrubo rozdrobíme cornflaky. Troubu předehřejem . ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborová mísa: Oloupeme brambory, nakrájíme na menší kousky a dáme vařit. Mezitím opečeme na pánvi klobásy. Uvařené brambory prolisujeme, vývar, okořeníme a prošleháme. Rychle upravíme klobásy i krém na mísu ... ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené mušle: Drůbky uvaříme doměkka a pokrájíme na malé kousky. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku. Přidáme mléko a podle potřeby vývar a našleháme hladký bešamel. Smícháme s masem a sardelovou pastou, ... ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné kedlubny v bešamelu: Celé oloupané kedlubny uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Mezitím připravíme masovou směs. Maso osolíme, přidáme hladkou mouku, studenou vodu a umícháme. Pak připravíme bešamel: z mouky a másla ... ... …více»
|
![]() |
27. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pórek se šunkou: Pečlivě opraný pórek nakrájíme na kousky dlouhé 1 cm a uvaříme doměkka. Z másla, mouky a mléka uděláme bešamelovou omáčku a do převařeného hladkého krému dáme 3/4 ustrouhaného sýra. Pak přidáme ... ... …více»
|