![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaná drůbeží játra: Játra necháme rozmrazit. Oloupaný očištěný celer necháme prudce vařit v osolené vodě 3 minuty. Pak vyjmeme, necháme prochladnout a nakrájíme na 4 cm silné plátky. Játra pak propláchneme, osušíme, okoř ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš v troubě : Cibuli a česnek očistíme. Cibuli nasekáme nahrubo, česnek najemno. Vepřovou plec podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky.
Vodu přivedeme k varu, přidáme masox a připravíme vývar, který necháme ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Koktejlky: Játra pokrájíme na malé špalíčky, každý kousek zabalíme do 1 plátku velmi slabě pokrájené anglické slaniny. Tyto kousky postavíme do pekáčku vedle sebe. Dáme zapéci a podáváme teplé s chlebem. ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí řízky po boloňsku: Dobře naklepané a osolené telecí řízky poprášíme moukou a na másle je po obou stranách opečeme. Plochou zapékací mísu vymastíme pečlivě máslem, vložíme do ní telecí řízky, poklademe je plátky šunky a ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená vepřová krkovice se zelím : Vykostěné maso osolíme, posypeme kmínem, potřeme česnekem, dáme na pekáč, přelijeme vodou, přikryjeme a dáme péct. Propláchnuté nakrájené zelí zalijme vodou, osolíme a dáme vařit.
Na oleji dohněda os ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lenčino tajemství: Maso naklepeme, okořeníme pepřem a majoránkou a osolíme.
Opečeme zprudka na oleji z obou stran. Pak na každé maso dáme kečup, na to cibuli... ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Taštičky s jehněčím ragú a jahodami: Z listového těsta, které vyválíme na plát, klasicky uděláme taštičky, upečeme a uchováme v teple.
Cibulku oloupeme a nakrájíme na kostičky. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Jahody omyjeme ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Játrová náplň na 4 omelety: Na tuku a cibulce udusíme játra, umeleme je na strojku se žemlí namočenou v mléce, podle chuti osolíme, opepříme, přidáme sekanou petrželku nebo pažitku. Náplň na kastrolku podusíme docela krátce. Ryc ... …více»
|
![]() |
21. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Dršťky zapékané v cibulovém koláči: Dršťky a cibulku dáme dusit na pánev. Osolíme a dusíme pokud cibulka nezměkne, pak odstavíme z ohně. V nákypové formě rozpustíme tuk, přidáme dršťky s cibulkou a pokryjeme na plátky krájenými vařenými ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí prsíčka na mandlích: Kuřecí prsíčka lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Jednu stranu namočíme do rozšlehaného vejce a obalíme mandlovými lupínky. Touto stranou vložíme na rozpálený olej a do zlatova opeč ... …více»
|