![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný jazyk: Vařený jazyk sloupneme, nakrájíme na kostičky, přidáme olej, cibuli, tatarskou omáčku, krájenou okurku, možno přisolit a opepřit. Dáme odležet do lednice. ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobásová ruláda: Klobásu zbavíme obalu, náplň smícháme s petrželkou, solí a pepřem. Tuto směs položíme na prkénko posypané moukou. Vyválíme obdélník, na který položíme vejce. Upravíme jako ruládu, kterou vložíme na pe ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík plněný švestkami s vůní slivovice: Králíka vykostíme, rozprostřeme na potravinovou fólii a lehce naklepeme. Kuřecí prsíčka umeleme, promícháme se smetanou, osolíme, opepříme, přidáme Harmonii Chuti s bylinkami, muškátový květ a slivovi ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík po venkovsku: Králíka nakrájíme na kousky, obalíme v mouce a opečeme na másle ze všech stran.
Opečené porce polijeme vínem, přidáme houby (předem namočené v teplé vodě, okapané a nakrájené na kousky), ... ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na černém pivě: Tenoučké plátky slaniny a kolečka cibule na másle do růžova osmažíme, vložíme na ně porce králíka, které ze všech stran opečeme. Pak maso vyjmeme, do šťávy přidáme koření, MAGGI Bylinkové kostky česne ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí steaky s kari rýží: Smetanu smícháme s rozetřeným česnekem, osolíme a opepříme a do této marinády naložíme asi na dvě hodiny naklepané kuřecí steaky. Pak maso osmažíme na pánvi s rozehřátým tukem a zalijeme marinovací sm ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso se zeleninou: Z bílku, vody a škrobové moučky umícháme hladké těstíčko a obalíme v něm osolené nudličky masa. Zeleninu nakrájíme na proužky, cibuli a pórek na kolečka. Pánev jenom lehce vymažeme olejem a maso zprud ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí maso s cibulí po orientálsku : Kuřecí maso nakrájené na tenké hranolky smícháme s vejcem, solamylem a solí. Necháme 10 minut odležet. Směs vložíme na pánev s rozehřátým olejem, prudce ji osmažíme za stálého míchání, scedíme a nechá ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzený bůček s kysaným zelím: Uzené maso uvaříme a vyjmeme. Ve vývaru uvaříme kroupy. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme pokrájené kysané zelí, podusíme a vmícháme rajčatový protlak. Do vymaštěné... ... …více»
|
![]() |
20. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí játra v trojobalu: Krůtí játra omyjeme, zbavíme žilek a posypeme směsí koření, nejdříve však játra potřeme oloupaným a prolisovaným česnekem - množství koření i česneku volíme podle chuti. Necháme chvíli stát a nasá ... ... …více»
|