![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 01. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík alá ptáci španěláci: Králíka rozporcujeme, nasolíme, opepříme a potřeme hořčicí. V kastrolu zasmažíme cibuli spolu s kostičkami špeku. Potom přidáme porce králíka a po obou stranách opečeme. Podlijeme vodou a dusíme doměk ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety po bakoňském způsobu: Naklepané kotlety osolíme a opepříme. Opečeme po obou stranách na sádle. Přidáme pokrájenou cibuli a slaninu, osmahneme, podlijeme, přidáme sladkou i pálivou papriku a dusíme. Když maso změkne, přisyp ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hedvábne řízky: Řizky naklepeme nejlépe mezi dvěma foliemi a obalíme je v hladké mouce. V misce smícháme bílky, tvaroh, mléko, kari koření a sůl. Smažíme na rozpaleném oleji. Podávame s bramborem a zeleninovým saláte ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaný hovězí biftek: Housku namočte ve vodě, vymačkejte a dejte do mísy. Cibule oloupejte, jednu z nich rozsekejte a poduste na másle do sklovita. Přidejte k housce, smíchejte s mletým masem, vejcem, solí a pepřem, zformu ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mleté kuličky na celeru: Vykoštěné králičí maso dobře opláchněte, osušte a nakrájejte na menší kousky. Cibuli oloupejte, překrojte a umelte společně s masem na masovém mlýnku. Přidejte utřené stroužky česneku, sůl, mletý pepř ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Džuveč s vepřovým masem: Na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém oleji. Přidáme maso nakrájeného na kostky, papriku, mrkev nakrájenou na kolečka, nakrájené brambory... ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dragounský marš: Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a necháme chvíli odležet. Mezitím si na sádle podusíme cibuli nakrájenou na proužky, přidáme maso, drobně pokrájené... ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené kuře po vinařsku: Omyté kuře nakrájíme a naložíme na 24 hodin do bílého vína. Poté vyndáme osušíme, osolíme o obalíme ve vejcích s trochou bílého vína a pak ve strouhance. Obalené porce kuřete zvolna smažíme na rozehřá ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Husí prsa na hříbkách: Husí prsa vykostíme a nakrájíme. Na sádle zpěníme na drobno nasekanou cibuli a rozetřený česnek, přidáme maso a očištěné hřiby, osmažíme. Poprášíme moukou a znovu osmahneme. Potom... ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Labužnické pečené a flambované kuře: Očištěné a rozporcované kuře osolíme, opepříme, zakapeme olejem a necháme hodinu odležet v chladu.
Pak je v oleji ze všech stran rychle osmahneme... ... …více»
|