![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bulharské kuře s lilkem: Kuře naporcujeme, osolíme a opečeme na rozpáleném másle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, zalijeme vodou a dusíme na mírném ohni. Přidáme oloupaný, na kousky nakrájený lilek, osolíme a osmahneme. Přid ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lesnický guláš: Očištěné, omyté maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme,j emně nakrájíme a na sádle osmažíme dorůžova. Přidáme sladkou mletou papriku, společně zpěníme, vložíme maso, osolíme a za stálého míchání po ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené jehněčí na středomořský způsob: Troubu předehřejeme na 220 stupňů C. Do horní části kýty uděláme ostrým nožem otvůrky a vyplníme je dvěma třetinami plátků česneku a rozmarýnem. Maso potřeme lžící oleje, osolíme a opepříme.
Mezitím ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlety s pestem a rajčatovou salsou: Gril rozpálíme na středně vysokou teplotu. Kotlety rozložíme na mřížku grilu a potřeme je polovinou pesta. Grilujeme je 4-5 minut, poté je obrátíme, potřeme pestem z druhé strany a grilujeme další 4 m ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slepice s mandlemi: PŘÍPRAVA ZÁLIVKY:Z másla odebereme 1 lžičku a spolu s cukrem dáme do malého kastrolu zkaramelizovat. Zalijeme cca 0,25 l vody a necháme přejít var. Jakmile se karamel rozpustí, odstavíme s ohně a při ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Chlebový špíz: Chléb, salám a papriky nakrájíme na kostičky o velikosti 2 x 2 cm, cibuli na kolečka. Připravíme si osm špejlí. Na ně střídavě napichujeme suroviny. Připravené špízy potřeme ze všech stran směsí oleje ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněný žampion: Žampióny si očistíme a odstraníme nohy. Připravíme si směs z mletého, česneku, cibule 1 vejce a okořeníme solí, pepřem, majoránkou a na konec kari, umícháme směs.
Po té směsí plníme žampióny ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí kotlík: Maso orestujeme, a až zbělá, zalijeme 3 dcl vody. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, rajčatový protlak, worcestr, nakrájené žampiony, sůl a pepř. Necháme vydusit, a až tam není skoro žádná voda, pak p ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso s růžičkovou kapustou : Rýži propláchneme a dáme vařit na 20 minut do osolené vody. Mrkev očistíme a nakrájíme na malé nudličky nebo nastrouháme nahrubo a osmahneme na másle. Přilijeme asi 150 ml vody, osolíme, opepříme a př ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Naložené kotlety z vepřového: Kotlety omyjeme, lehce naklepeme, po obvodu nařízneme a každou posolíme. Smícháme vejce, solamyl, kečup, rozmačkaný česnek, grilovací koření, pepř, kari a vše pečlivě promícháme. Kotlety do této směsi ... …více»
|