![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobáskové prdelky v kuřecí kůžičce: Kuřecí kůže rozprostřeme a posypeme grilovacím kořením. Položíme šunku a sýr a na kousky nakrájenou klobásku a uděláme válečky jako na španělské ptáčky. Nemusíme špejlovat, stačí když se položí na dno ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Avokádová prsíčka: Očištěná avokáda najemno nastrouháme a smícháme s prolisovaným nebo utřeným česnekem. Prsíčka naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme avokádovou směsí, srolujeme a sepneme párátkem. Vejce rozšleháme s ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí maso na rumu : Maso mírně naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme mletým novým kořením. Obalíme v mouce a zprudka osmahneme na pánvi. Přendáme do zapékací mísy, zalijeme šlehačkou, kterou smícháme se sojovou omáčk . ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborová kaše s mletým masem: Uvařené kuřecí maso umeleme na masovém strojku. V kastrolu si v malém množství vody uvaříme pokrájenou zeleninu s bramborem, vodu slijeme a zeleninu rozmačkáme vidličkou. Do vývaru ze zeleniny vmíchám ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2008 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Játrové karbanátky: Zavářku smícháme s mlékem, vejcem, nadrobno nakrájenou cibulí, ochutíme kořením a solí, zahustíme strouhankou a všěe důkladně promícháme. Tvoříme placičky, které opékáme po obou stranách do zlatova. J ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso na čínský způsob: Nudličky z vepřového masa smícháme s vejcem, máčeným škrobem a solí a necháme chvíli odležet. Zatím připravíme nakrájené hlávkové zelí, cibuli, paprikový lusk, česnek a na menší kousky nasekané máčené ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové na zázvoru: Oprané a osušené maso nakrájíme na kostičky, kůži nařízneme do mžížky (jako špekáčky u táboráku).Osmahneme do hněda , podlijeme vodou se sojovou omáčkou, přidáme zázvor a nalámanou skořici, badyán a s ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slovenská nádivka: Cibuli a játra narkájíme na malé kousky a orestujeme na rozpáleném tuku. Necháme vychladnout, rohlíky nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy. Přilijeme rozšlehaná vejce, vychlazená játra, sůl, prášek ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové koleno po čínsku: Koleno očistíme, zbavíme "štětinek" a vetřeme do něj sójovou omáčku a nepatrně soli. Pak jej uložíme do chladničky asi na dvě hodiny. Poté rozehřejeme olej v hluboké pánvi a koleno na něm ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí nudličky na červeném víně a houbách: Na oleji zprudka opečeme kuřecí kostky,přidáme krájené žampiony a sušené houby,které jsme přes noc namočili do vody.Orestujeme a podlejeme vínem a vodou z máčených hub.Přikryjeme a na mírném ohni dusí ... …více»
|