![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brněnské vepřové kotlety : Cibuli a česnek oloupeme. Cibule spaříme vařící vodou a necháme je v ní 5 minut. Potom je opláchneme studenou vodou. Kotlety naklepeme, u kostí nařízneme. Kosti ponoříme do horké polévky nebo vody tak ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závitky s vejcem: Hovězí plátky důkladně naklepeme, osolíme, poklademe kolečky salámu, čtvrtkami vařeného vejce a opatrně stočíme v závitky. Ty svážeme kuchyňskou nití nebo spíchneme párátky a obalíme v hladké mouce. C ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené brambory s vepřovým masem: Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme hladkou mouku a při mírné teplotě osmahneme. Za stálého šlehání přiléváme mléko. Během vaření omáčku mícháme, dokud nezhoustne. Nakonec přisypeme... ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí spirálky: Z kuřecího masa nakrájíme větší plátky, osolíme a naklepeme.
Potřeme hořčicí a poklademe šunkou a plátky uzeného sýra.
Stočíme a zajistíme párátky.
Nožem nakrájíme mezi... ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Salámové mističky: Neloupaný salám nakrájíme na plátky, které vložíme na rozpálený tuk v pánvi. Plátky salámu se během malé chvilky stočí na mističky, které hned vyndáme na talíř a vnitřky ozdobně... ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šenkýř: Vepřové libovější maso nakrájíme na nudličky. Nahrubo nakrájenou cibuli necháme na oleji zesklovatět, potom přidáme koření a vepřové maso. Za stálého míchání necháme maso... ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapsičky pana generálního: Na rozpáleném oleji osmahneme na malé kousky nakrájená játra s cibulkou, trochu osolíme, opepříme, zakapeme worcesterem, přidáme nasekanou petrželku, zalijeme trochou vína a necháme podusit. Zchladlou ... …více»
|
![]() |
11. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí olomoucký řízek: Kuřecí prsíčka nakrájíme, naklepeme. Osolíme a posypeme grilovacím kořením. Na každý plátek položíme kousek klobásy a olomoucký tvarůžek. Poté pevně sepneme.. ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Miska paní hajné: Na teflonovou pánev nakrájíme na plátky polovinu másla, přidáme na kolečka nakrájený porek, proužky masa, plátky syrových hub a plátky vařených brambor. Jednotlivé vrstvy nepromícháváme. Na brambory n ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se zelenou petrželkou: Kuře důkladně omyjeme, osušíme, rozdělíme je na čtvrtiny a zvolna na másle opékáme až do zlatova. Potom jednotlivé díly osolíme, opepříme, zalijeme trochou vody a dusíme. Měkké vyndáme na mísu. Šťávu ... …více»
|