![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátky na paprice: Hovězí plátky naklepeme, nařízneme po obvodu na třech místech a osolíme. Cibuli nakrájíme, orestujeme na rozehřátém sádle, přidáme maso, které opečeme po obou stranách, poprášíme.. ... …více»
|
![]() |
8. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Rýžové těstoviny se šunkovými nudličkami: Rýžové těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody téměř doměkka. Pak je slijeme a ihned promícháme s kouskem másla. Dáme je do zapékací misky a promícháme se šunkou nakrájenou na nudličky. ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapekáná cibule s masem : Vymícháme maso s kořením a vejci, spojíme s vločkami a naplníme směsí cibuli, ve které jsme vyřízli celý střed. Upravenou cibuli položíme do pekáčku na kolečka jablíček bez slupek a jádřinců. Mírně po ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí řízek : Plátky masa naklepeme, osolíme a ochutíme bazalkou. Na každý plátek masa klademe 2 tyčinky chřestu a uděláme závitek. Obalíme v mouce a těstíčku, které jsme ušlehali z vajec, mouky, mléka a sezamových ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s jogurtem a vínem : Maso naporcujeme na plátky a ochutíme zázvorem, solí a drceným hřebíčkem. Do zapékací misky naskládáme plátky cibule a na ně porce masa. Vše podlijeme vínem a zprudka pečeme dozlatova. Když je maso ho ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí roláda: Z masa utvoříme plát, který naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme náplní. Příprava náplně: na rozpáleném sádle oamažíme cibuli, na ní opečeme vepřové maso, přidáme vařenou rýži, koření a vše spojíme ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové maso s kapustou a brambory: Na tuku zpěníme cibuli a rozetřený česnek, přidáme na kostky pokrájené maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě. Podlijeme a dusíme do poloměkka. Přidáme košťálu zbavenou a na kousky pokrájen ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky na šalvěji: Smíchejte na talíři mouku, šalvěj, sůl a pepř. Touto moukou poprášíme řízky po obou stranách. V pánvi rozehřejeme máslo ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Lívance s uzeným masem : Ve vlažném mléce rozšleháme droždí, zasypeme moukou se solí a nakonec přidáme vejce. Necháme nakynout a v rozpáleném lívanečníku s olejem pečeme. Po otočení dopečeme lívanečník i z druhé strany. Dopro ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená kachna s černobýlem : Očištěnou kachnu uvnitř i zevně osolíme, dovnitř vložíme černobýl ( případně jablka ) a svrchu ji posypeme směsí koření. Za občasného podlévání a polévání vypečenou šťávou ji upečeme do červena. ... …více»
|