![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízek s křenem: Kuřecí řizky naklepeme, opepříme, osolíme, posypeme strouhaným křenem nebo potřeme krenexem, poklademe plátky anglické slaniny, přehneme, okraje zaklepeme paličkou nebo sepneme párátkem.
Opečeme na h ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Knedlíková pizza: Pekáček vymažeme olejem, poklademe plátky knedlíků a polijeme trochou kečupu. Na knedlíky dáme lečo, pokrájenou uzeninu a zalejeme rozšlehanými vajíčky. Dáme do trouby asi na 30 minut. Potom pekáček v ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře v pepři: Cibuli, sůl, pepř, kari, kečup, worchester a máslo smícháme, 10 - 15 minut povaříme a hmotou pomažeme oprané kuřecí maso, které vložíme do pekáčku nebo remosky a 1 hodinu dusíme. Kuře v pepři podáváme ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová pečeně na zelenině: Maso rozkrájíme na větší bloky, vložíme do pekáče, posolíme, opepříme, přidáme mletý kmín, posypeme zeleninou, naklademe na vrch máslo, mírně podlijeme vodou a dáme péci do trouby. Pečeme cca 3 -3,5 h ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sváteční pečeně: Cibuli jemně nakrájíme, česnek prolisujeme a smícháme s ostatními surovinami na marinádu. Maso potřeme a necháme 2 hod. odležet. Pekáč vyložíme.. ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pirátské vepřové maso: Maso nakrájíme na větší kousky a smícháme s česnekem a limetkovou šťávou a necháme 60 minut marinovat v pokojové teplotě. V hlubokém talíři smícháme nové koření, cukr a skořici, maso vyndáme z marinád ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Berlínský nákyp: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky,které opečeme na másle. Do teflonové pánve dáváme vrstvu zelí, nasekané maso, znovu zelí, na které dáme plátky oloupaných jablek ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valašská pečeně: Plátky masa naklepeme, opepříme a osolíme. Opečeme je prudce na pánvi s olejem potom je vložíme na pekáček. Na zbylé části oleje zpěníme jemně nakrájenou cibuli. ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové maso: Na másle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené osolené maso, osmahneme je, mírně podlijeme a dusíme do poloměkka. Pak necháme šťávu vydusit, poprášíme moukou, kterou osmahneme a podli ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka plněná pórkem a nivou : Střed válečku svíčkové prořízneme jako kapsu, osolíme, ochutíme a naplníme spařeným pórkem do kterého jsme schovali váleček z Nivy. Uzavřeme párátkem, obalíme v mouce a vkládáme do horkého tuku. Opéká ... …více»
|