Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zlaté mrkvové vafle se šunkou

Zlaté mrkvové vafle se šunkou
1. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zlaté mrkvové vafle se šunkou : Rozmícháme máslo a přimícháme vajíčko a sůl. Po částech přidáme prosátou mouku a po troškách přiléváme vlažné mléko. Zpracujeme těsto, necháme ho 30 mi ... …více»

Slaný nákyp z housek a sýra

Slaný nákyp z housek a sýra
1. 01. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Slaný nákyp z housek a sýra: Housky nakrájíme na plátky a navlhčíme mlékem. Nesmíme je však rozmočit. Ohnivzdornou misku nebo teflonovou pánev s odnímatelným držadlem vymažeme dobře tukem, dáme vrstvu housek, na ně strouhaný sýr ... …více»

Lančmít v alobalu

Lančmít v alobalu
1. 01. 2008 Mleté maso ++++++++++
Příprava receptu Lančmít v alobalu: Lančmít nakrájíme na 1 cm silné plátky nebo kolečka, položíme na alobal, obložíme nudličkami pokrájené slaniny a houbami, osolíme, opepříme, zakapeme kečupem a zabalíme. Pečeme v troubě asi 25 minut. ... …více»

Zapečená kuřecí stehna na zelí

Zapečená kuřecí stehna na zelí
1. 01. 2008 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Zapečená kuřecí stehna na zelí : Pekáček vymažeme sádlem a přidáme zelí i s nálevem. Na zelí naskládáme plátky cibule a na cibuli plátky anglické slaniny. Stehna okořeníme a naskládáme je vedle sebe. Vše ještě potřeme trochou sádla. ... …více»

Vepřové na protlaku

Vepřové na protlaku
1. 01. 2008 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Vepřové na protlaku : Vepřové maso nakrájíme na kousky a osolíme. Na tuku zpěníme cibulku na kostičky, přidáme maso a osmahneme. Pak přidáme protlak, zalijeme vodou a přivedeme do varu. Kastrol přikryjeme pokličkou a dáme ... …více»
 

Čabajky

Čabajky
1. 01. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Čabajky: Bůček nakrájíme na drobné kostičky, hovězí a vepřové maso umeleme na strojku. Do této směsi přidáme feferonky, papriku, pepř, utřený česnek a sůl podle chuťi. Přilijeme sklenici vody a dobře promíchám ... …více»

Mini pizzy s masem a gorgonzolou

Mini pizzy s masem a gorgonzolou
1. 01. 2008 Mleté maso ++++++++__
Příprava receptu Mini pizzy s masem a gorgonzolou : Osmahneme cibulku na kostičky s prolisovaným česnekem, přidáme maso a za stálého míchání je opékáme - až je sypké. Přimícháme protlak, sůl, pepř, tymián a oregáno. Do rozpálené trouby na 200°C dáme vy ... …více»

Císařské řízky

Císařské řízky
1. 01. 2008 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Císařské řízky : Řízky naklepeme, osolíme a potřeme prolisovaným česnekem, a obalíme v mouce, vejci a strouhance a smažíme jako klasický řízek. Příloha - brambory, hranolky. ... …více»

Pórkové čevapčiči

Pórkové čevapčiči
1. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Pórkové čevapčiči : Pórek nakrájíme podél a pak napříč na stejně dlouhé špalíky. Krátce ovaříme a po vychlazení rozdělíme na 8 hromádek. Nakrájíme na 8 dílků i salám a sýr. Skládáme d ... …více»

Zapečená šunka vhodná jako teplé hlavní jídlo nebo studený předkrm

Zapečená šunka vhodná jako teplé hlavní jídlo nebo studený předkrm
1. 01. 2008 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Zapečená šunka vhodná jako teplé hlavní jídlo nebo studený předkrm: 1. Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka 2. Vodu slijeme, brambory rozmixujeme s horkou smetanou a mlékem na kaši 3. Vymixovanou kaši necháme úplně vychladnout a potom do ní vm ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !