![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zlaté mrkvové vafle se šunkou : Rozmícháme máslo a přimícháme vajíčko a sůl. Po částech přidáme prosátou mouku a po troškách přiléváme vlažné mléko. Zpracujeme těsto, necháme ho 30 mi ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slaný nákyp z housek a sýra: Housky nakrájíme na plátky a navlhčíme mlékem. Nesmíme je však rozmočit. Ohnivzdornou misku nebo teflonovou pánev s odnímatelným držadlem vymažeme dobře tukem, dáme vrstvu housek, na ně strouhaný sýr ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lančmít v alobalu: Lančmít nakrájíme na 1 cm silné plátky nebo kolečka, položíme na alobal, obložíme nudličkami pokrájené slaniny a houbami, osolíme, opepříme, zakapeme kečupem a zabalíme. Pečeme v troubě asi 25 minut. ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená kuřecí stehna na zelí : Pekáček vymažeme sádlem a přidáme zelí i s nálevem. Na zelí naskládáme plátky cibule a na cibuli plátky anglické slaniny. Stehna okořeníme a naskládáme je vedle sebe. Vše ještě potřeme trochou sádla. ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na protlaku : Vepřové maso nakrájíme na kousky a osolíme. Na tuku zpěníme cibulku na kostičky, přidáme maso a osmahneme. Pak přidáme protlak, zalijeme vodou a přivedeme do varu. Kastrol přikryjeme pokličkou a dáme ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čabajky: Bůček nakrájíme na drobné kostičky, hovězí a vepřové maso umeleme na strojku. Do této směsi přidáme feferonky, papriku, pepř, utřený česnek a sůl podle chuťi. Přilijeme sklenici vody a dobře promíchám ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mini pizzy s masem a gorgonzolou : Osmahneme cibulku na kostičky s prolisovaným česnekem, přidáme maso a za stálého míchání je opékáme - až je sypké. Přimícháme protlak, sůl, pepř, tymián a oregáno. Do rozpálené trouby na 200°C dáme vy ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Císařské řízky : Řízky naklepeme, osolíme a potřeme prolisovaným česnekem, a obalíme v mouce, vejci a strouhance a smažíme jako klasický řízek. Příloha - brambory, hranolky.
... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Pórkové čevapčiči : Pórek nakrájíme podél a pak napříč na stejně dlouhé špalíky. Krátce ovaříme a po vychlazení rozdělíme na 8 hromádek. Nakrájíme na 8 dílků i salám a sýr. Skládáme d ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená šunka vhodná jako teplé hlavní jídlo nebo studený předkrm: 1. Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka
2. Vodu slijeme, brambory rozmixujeme s horkou smetanou a mlékem na kaši
3. Vymixovanou kaši necháme úplně vychladnout a potom do ní vm ... …více»
|