![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna na divoko: Očištěnou kachnu osolíme vně i uvnitř a vložíme do pekáče na drobně pokrájenou slaninu, ve které jsme do růžova osmažili cibulku. Okořeníme a pečeme za stálého podlévání a potírání olejem necelou hodi ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Berounská roštěnka : Plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampiony, zastříkneme kečupem, worche .. ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna na roštu : Kachnu naporcujeme, odstraníme kůži a vykostíme. Porce protáhneme nudličkami slaniny, potřeme směsí oleje s citronovou šťávou, pepřem a drceným rozmarýnem. Maso naskládáme do misky, zakapeme olejem a ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna plněná brambory : Omytou a osušenou kachnu potřeme 12 hodin před pečením pastou z 3 stroužků česneku, solí, papriky a pepře. Brambory na jemno nastrouháme, dáme do utěrky a vytlačíme. Cibuli nakrájíme na drobno, opraží ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí nudličky s fazolovými lusky : U fazolových lusků skrojíme konce, omyjeme a necháme je okapat. Maso nakrájené na nudličky promícháme se solí, se solamylem rozmíchaným s vodou a bílky a necháme chvilku stát. Maso vložíme do rozpálen ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ledvinky na kari: Ledvinky řádně opereme, odstraníme žilky a nakrájíme na plátky. Na oleji osmažíme cibuli a rajče, přidáme kari a tvaroh. Česnek utřeme do dvou šálků vody a tímto nálevem podléváme směs. Přidáme sůl a ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Suvlaki - řecký špíz : Skopové maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostičky, okořeníme pepřem, solí a oreganem. Napícháme postupně na špejle, čímž vytvoříme špízy a pečeme na oleji.
Během pečení pokapeme suvlaki ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s houbami: Očištěného králíka osolíme, dáme do pekáče s tukem, podlijeme a dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme na plátky krájené houby, trochu tlučeného kmínu a sekané zelené petrželky. Zahustíme smetanou ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s rýží: Králík se nakrájí na kousky a osolí. Na rozpálené slanině se opečou kousky do růžova, zalijí se polévkou nebo vodou a dusí se doměkka. Opere se rýže, přidá se máslo, malá cibule, do které se zapíchnou ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelné závitky plněné kuřecím masem: Kuřecí maso uvaříme, umeleme, přidáme sůl, pepř, vejce a nasekanou cibuli. Zelné listy spaříme, naplníme masem a svineme.
Převážeme nití, dáme do hrnce pod máslo a cibuli, podlijeme a krátce dusíme . ... …více»
|