Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená kančí kýta přírodní

Pečená kančí kýta přírodní
2. 01. 2008 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Pečená kančí kýta přírodní: Kýtu protáhneme slaninou, klínky zeleniny a česnekem. Pak ji dáme na máslo a slaninu péci spolu s pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Během pečení kančí kýtu podléváme vínem a vodou. Šťávu zapráš ... …více»

Italské kuřecí řízky

Italské kuřecí řízky
2. 01. 2008 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Italské kuřecí řízky : Kuřecí řízky naklepeme a spolu s utřeným česnekem, olejem a kořením necháme 2 hodiny odstát v chladu. Připravíme si omáčku: do vody s masoxem přidáme citrónovou šťávu i s dužinou, trochu ... …více»

Zapečená kýta se smetanou a sýrem

Zapečená kýta se smetanou a sýrem
2. 01. 2008 Vepřové maso ++++++++__
Příprava receptu Zapečená kýta se smetanou a sýrem: Kýtu nakrájíme na čtyři stejné plátky, osolíme, opepříme a z jedné strany zaprášíme hladkou moukou. Zapékací mísu vytřeme máslem a položíme do ní maso (zaprášenou stranou dolu). Maso potřeme horčicí, ... …více»

Jitrnice coby smaženice

Jitrnice coby smaženice
2. 01. 2008 Mleté maso +++++++___
Příprava receptu Jitrnice coby smaženice: Na pánev nalejeme trochu oleje a osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, na ni na kolečka nakrájenou jitrnici. Až se udělá kaše přidáme vejce, pepř, sůl. Vymícháme smaženici a hotové posypeme pažitkou. ... …více»

Kachna s brusinkovou nádivkou

Kachna s brusinkovou nádivkou
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna s brusinkovou nádivkou: 1. Nejprve vykostěte kachnu. Začněte na prsíčkách – kachnu obraťte prsíčky nahoru, nadzvedněte kůži a ostrým nožem opatrně začněte odřezávat skelet. Dávejte při tom pozor, abyste neprořízli kůži (kdy ... …více»
 

Kančí kýta

Kančí kýta
2. 01. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Kančí kýta: Kýtu potřeme solí, pepřem a jalovcem. Do 1/2 vody přilijeme víno, vložíme maso a cibuli a vaříme do poloměkka. Na pekáč s rozpuštěným máslem, přidáme malinko vývaru a dáme péci maso do růžova. Šťávu z ... …více»

Dušená mrkev s mletým masem

Dušená mrkev s mletým masem
2. 01. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Dušená mrkev s mletým masem : Na oleji orestujeme mleté maso, ochutíme a až trochu pustí štávu, vložíme nastrouhanou mrkev. Znovu orestujeme a pak zalijeme vodou a necháme dusit. Dušenou mrkev s mletým masem podáváme na předem ... …více»

Cuketa s bramborem a masem

Cuketa s bramborem a masem
2. 01. 2008 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Cuketa s bramborem a masem : Cuketu oloupeme a nastouháme na hrubším struhadle,osolíme a opepříme. Maso nakrájíme na tenké nudličky, šunku také a dobře vzájemně promícháme. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Do vymazaného p ... …více»

Karbanátky na bramborách

Karbanátky na bramborách
2. 01. 2008 Mleté maso ++++++++__
Příprava receptu Karbanátky na bramborách: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka a papriku na proužky. Brambory také oloupeme a nakrájíme na plátky. Vše dáme do vymazaného pekáče, osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a smetanou a pečeme asi ... …více»

Cuketa plněná

Cuketa plněná
2. 01. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cuketa plněná : Mleté maso rozmícháme se všemi ingrediencemi.Cuketu podélně v jedné třetině nakrojíme a vydlabeme vnitřek. Cuketu naplníme masovou směsí, dáme na pekáč, pokapeme oleje ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !