![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená kančí kýta přírodní: Kýtu protáhneme slaninou, klínky zeleniny a česnekem. Pak ji dáme na máslo a slaninu péci spolu s pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Během pečení kančí kýtu podléváme vínem a vodou. Šťávu zapráš ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské kuřecí řízky :
Kuřecí řízky naklepeme a spolu s utřeným česnekem, olejem a kořením necháme 2 hodiny odstát v chladu.
Připravíme si omáčku: do vody s masoxem přidáme citrónovou šťávu i s dužinou, trochu ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená kýta se smetanou a sýrem: Kýtu nakrájíme na čtyři stejné plátky, osolíme, opepříme a z jedné strany zaprášíme hladkou moukou.
Zapékací mísu vytřeme máslem a položíme do ní maso (zaprášenou stranou dolu). Maso potřeme horčicí, ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jitrnice coby smaženice: Na pánev nalejeme trochu oleje a osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, na ni na kolečka nakrájenou jitrnici. Až se udělá kaše přidáme vejce, pepř, sůl. Vymícháme smaženici a hotové posypeme pažitkou. ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachna s brusinkovou nádivkou: 1. Nejprve vykostěte kachnu. Začněte na prsíčkách – kachnu obraťte prsíčky nahoru, nadzvedněte kůži a ostrým nožem opatrně začněte odřezávat skelet. Dávejte při tom pozor, abyste neprořízli kůži (kdy ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kančí kýta: Kýtu potřeme solí, pepřem a jalovcem. Do 1/2 vody přilijeme víno, vložíme maso a cibuli a vaříme do poloměkka. Na pekáč s rozpuštěným máslem, přidáme malinko vývaru a dáme péci maso do růžova. Šťávu z ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená mrkev s mletým masem : Na oleji orestujeme mleté maso, ochutíme a až trochu pustí štávu, vložíme nastrouhanou mrkev. Znovu orestujeme a pak zalijeme vodou a necháme dusit. Dušenou mrkev s mletým masem podáváme na předem ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketa s bramborem a masem : Cuketu oloupeme a nastouháme na hrubším struhadle,osolíme a opepříme. Maso nakrájíme na tenké nudličky, šunku také a dobře vzájemně promícháme. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Do vymazaného p ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karbanátky na bramborách: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka a papriku na proužky. Brambory také oloupeme a nakrájíme na plátky. Vše dáme do vymazaného pekáče, osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a smetanou a pečeme asi ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cuketa plněná : Mleté maso rozmícháme se všemi ingrediencemi.Cuketu podélně v jedné třetině nakrojíme a vydlabeme vnitřek. Cuketu naplníme masovou směsí, dáme na pekáč, pokapeme oleje ... …více»
|