![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dančí kýta na víně: Zvěřinu necháme odležet v jalovčinkách. Maso vložíme na pokrájenou zeleninu, koření a máslo a dáme péci. Dančí kýtu pečeme zvolna a poléváme. Když je maso měkké, šťávu přecedíme, přidáme víno, zapráší ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí na černo: Maso pokrájíme na kousky. Do kastrolu vložíme cukr, nakrájenou zeleninu, máslo, slaninu a necháme do hněda dusit. Na to vložíme srnčí maso a necháme dusit. Přilijeme ocet, víno a vodu, cibuli, koření ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůta na víně se žampióny: Opláchnuté porce krůty osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme po všech stranách na oleji. Podlijeme je vínem, pokryjeme těsně přiléhající pokličkou a dusíme v troubě do změknutí. Při dušení ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůta na smetaně s hráškem: Očištěné porce krůty osolíme, opepříme, poprášíme moukou a pečeme po obou stranách na drobně pokrájené, na másle zpěněné cibuli. Podlijeme je vodou a dusíme pod pokličkou. Při dušení porce obracíme, p ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachní prsa na víně: Osolená kachní prsa vložíme na rozehřáté sádlo, přidáme na plátky pokrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, tymián, trochu vína a dusíme. Při dušení kachní prsa podléváme vínem. Jakmile je maso měkké, č ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachna pečená na zázvoru: Očištěnou kachnu potřeme česnekem utřeným se solí a zázvorem, vložíme do pekáčku, podlejeme trochou vody a pečeme nejprve pod pokličkou, dopékáme bez pokličky. Ke konci pečení kuži na prsíčkách a steh ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí játra na cibulce: Odblaněná husí játra opláchneme a pokrájíme na silnější plátky. Drobně pokrájenou cibuli osmahneme dozlatova na husím sádle, přidáme plátky jater poprášené moukou, opečeme je po obou stranách, posypem ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Perkelt z králíka: Drobně nakrájenou cibuli osmažíme dozlatova na sádle, přidáme opláchnuté, osušené porce králíka, osmahneme, vmícháme mletou papriku, osolíme, zalijeme trochou vývaru a dusíme. Při dušení maso obracíme ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové s meruňkami v kari : Vepřové maso nakrájíme na 4 plátky, osolíme, opepříme, posypeme mletým koriandrem a potřeme česnekem. Cibuli nakrájíme na čtvrtky a podusíme na másle. Pak cibuli vyjmeme, do másla dáme kari a orestuje ... …více»
|
![]() |
31. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůtí prsa pečená se sýrem : Řízky z krůtích prsou mírně naklepeme, osolíme a do středu vložíme plátky sýra.
Řízky přeložíme, okraje přitiskneme, sklepneme paličkou a upevníme jehlami na ... …více»
|