![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní labužnické kuře: Připravíme si marinádu a jednotlivé porce kuřete jí potřeme. Zabalíme do mikroténové fólie a dáme nejméně na 1 hod. do lednice. Pak porce naskládáme do pekáče, poklademe asi 2 lžícemi másla a dáme do ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pytlácké kuře: Rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, mrkev a papriku. Na mírném plameni opékáme asi 5 minut. přidáme kuře a přikryjeme pokličkou. Dusíme dalších 5 minut. Přidáme kuřecí vývar, víno a koření a dusíme na ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé kuře: Kuře očistíme, omyjeme, osušíme a naporcujeme. Do pekáče vlijeme trochu oleje, nasypeme kmín (nešetříme) a na něj položíme osolené porce kuřete, které na povrchu také trochu posypeme kmínem. Maso opeč ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Karamelové kuře: Kuře operu a dobře osuším. Vnitřek kuřete osolím a vložím do něj jednu oloupanou cibuli, kterou po upečení vyndám. Kuře peču v horké troubě na teflonovém pekáčku prsíčkama dolů a bohatě potírám připra ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brokolice s mletým masem: Nasekáme cibuli, oloupeme brambory i mrkev a nakrájíme je na kousky. V hrnci rozpálíme lžičku oleje a 5 minut na něm opékáme cibuli, brambory a mrkev. Osolíme a opepříme, přilijeme vývar a zhruba 15 m ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře pro labužníka: Nejdříve si připravte marinádu. V misce smíchejte cit.štávu s olejem, plnotučnou hořčicí, kari koření, majoránku a pol.kořením. Česnekové stroužky prolisujte do misky se směsí. Přidejte petrželku ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoká kachna na paprice : Kachnu vykucháme, nakrájíme na porce a uvaříme ve slané vodě s hřebíčky do poloměkka. Na rozehřátém tuku orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme maso, mletou červenou papriku, lečo, rajský protlak a sůl ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené hovězí po italsku: Oloupanou cibuli a česnek pokrájíme na tenké plátky, osmažíme je v rozpáleném oleji a pak na ně vložíme na silnější nudličky pokrájené maso. Opečeme, zalijeme vínem a přimícháme rajčatový protlak. Pod ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí na pivě: Hovězí maso naklepeme a pokrájíme na stejně velké kostky. Drobně pokrájenou slaninu rozškvaříme, kostičky vyjmeme, na vytaveném tuku zpěníme drobně pokrájenou cibuli, potom papriku, přidáme maso a dus ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí plátky se žampiony na slanině: Slaninu nakrájíme na kostičky, na oleji rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli, kterou osmahneme dozlatova. Na pánvičce opečeme plátky naklepaného masa. které jsme po obou stranách osolili. Vše dáme d ... …více»
|