![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřátko se šlehačkou: Kuře rozdělíme na menší porce. Obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance. Na tuku osmažíme do růžova. Do máslem vymazaného pekáčku naskládáme takto usmažené porce těsně vedle sebe a zalijeme je šleha ... …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s bylinkovou nádivkou: Kuře uvnitř osolíme, naplníme nádivkou a otvor zašijeme. Osolíme i vně a křídly založíme dozadu. Nohy přivážeme k biskupu. Položíme do pekáče břichem dolů, podlijeme vodou a dusíme přikryté v troubě a ... …více»
|
![]() |
7. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené se šťouchanými bramborami : Uzené maso dáme do pekáčku společně se sádlem a cibulí nakrájenou na osminky, posypeme kmínem, podlijeme vodou a dáme do trouby péct při 160 °C. Nakrájené zelí podlijeme vodou a uvaříme. Oloupané a na ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opilé kuře na pistáciích s těstovinami: Kuře okořeníme, dovnitř vložíme najemno nakrájenou cibuli, podlijeme vínem a trochou vody. Nahoru nakrájíme máslo. Kuře posypeme oloupanými a nasekanými pistáciemi a dáme péct. Podléváme vodou a vínem ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky z telecího masa: Z telecí kýty připravíme 8 plátků, okraje nařízneme, aby se nekroutily, naklepeme, osolíme, obalíme v mouce, opečeme na polovině tuku z obou stran dozlatova. Na druhé polovině tuku osmažíme nakrájenou ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žampionové karbanátky: Houby drobně nakrájíme, osolíme, okmínujeme a na másle podusíme. Maso osolíme, zakápneme trochou vody, promícháme a na alobalu rozválíme na placičky. Na polovinu placiček rozdělíme žampionovou náplň, ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí maso s broskvemi: Do zapekací mísy naskládám naklepané kuřecí maso, dost posolím, opepřím, navrch naskládám na plátky nakrájené broskve, přeložím plátky sýra, zaleju šťávou z broskví a dám zapéct. Kuřecí maso s broskve ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chřestová prsíčka: Na chřestová prsíčka si připravte kuřecí maso, chřest, cibule, rajčata, česnek a papriku.
Najemno posekanou cibuli a česnek osmahneme na oleji. Přidáme pokrájený chřest a papriku ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí pusinky: Kuřecí maso nakrájíme na malé kostičky, osolíme, posypeme solamylem, promícháme a necháme v chladu uležet asi dvě hodiny. Vejce spolu s asi 2 lžícemi hladké mouky, česnekem utřeným se solí a drobně na ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety zapečené se šlehačkou: Brambory očistíme a nakrájíme na asi 1 centimetr silné plátky. Zapékací plech vymažeme máslem, poklademe plátky brambor a rozprostřeme na kolečka nakrájený pór, osolíme. Kotlety nařízneme na okraji, n ... …více»
|