![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí roláda s hráškem: Maso rozkrojíme na plát a rozklepeme na široký plát, osolíme a opepříme. Na oleji osmáhneme šunku nakrájenou na nudličky. Přidáme vřenou rýži, hrášek, rozšlehané vejce a osolíme. Mícháme, až se směs s ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Flíčky s uzeným masem: Fleky uvaříme v osolené vodě s olejem. Scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vmícháme olej. Maso nakrájíme na kostičky, které 3 minuty opékáme na lžíci másla. Nakonec orestované ma ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře martina: Zapékací misku vytřeme tukem, na dno dáme naklepané a osolené kuřecí řízky (počítama na 1 osobu-1 řízek).
Řízky posypeme nakrájenou cibulí, slaninou na kostičky, šunkou na kousky, čerstvou paprikou n ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na cibuli a slanině: Jednu polovinu slaniny nakrájíme na malé kostičky, druhou nakrájíme na hranolky, kterými protkneme králičí maso. Osolíme, posypeme tymiánem a necháme 20 minut v chladu odležet. Cibule oloupeme a rozkr ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninový plátek pikantně dochucený kapary: Maso omyjeme krátce studenou vodou a osušíme papírovou utěrkou. Omyjeme zeleninu a mrkev a cibulku nakrájíme na šikmé plátky. Bílé víno osolíme a opepříme a přivedeme ho na velké pánvi k varu. Přidáme ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Limetková kotletka s mangovou směsí: Oloupeme mango, dužninu odkrájíme od pecky a nakrájíme nadrobno. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Omyjeme zeleninu. Z rajčat odstraníme stopku a jádra, z okurky také a obojí nakrájíme nadrobno. Pet ... …více»
|
![]() |
6. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kachní prsa s višněmi: U kachních prsou propíchněte vidličkou kůži a podkožní tuk. Rozehřejte pánev a prsa dohněda opečte. Teplem se také rozpustí tuk a vytvořenými vpichy vyteče ven. Prsa vyjměte z pánve a většinu tuku ods ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové z pánve: Rýži uvaříme tak, aby byla sypká. Pak do ní vmícháme hrášek. Maso nakrájíme na tenké plátky a vložíme na rozehřátý tuk. Přidáme oloupanou, nastrouhanou cibuli a prolisovaný česnek. Dusíme doměkka, doc ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlíkový paprikáš: V kotlíku rozehřejeme sádlo, zpěníme na něm drobné pokrájenou cibuli, zaprášíme paprikou a přidáme jehněčí maso pokrájené na kostky. Maso osolíme a dusíme na malém plaménku za častého zamíchání. Když ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šelmovský paprikáš (zvaný gobé): Opláchnutou skopovou plec nakrájíme na kostky (hrudí nasekáme na kostky). V kotlíku rozškvaříme drobně pokrájenou slaninu, usmažíme v ní drobné pokrájenou větší cibuli, zaprášíme paprikou a po přidán ... …více»
|