![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 12. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bulharský guláš (nízkoenergetický): Na zpěněnou cibuli s česnekem vložíme na kostičky rozkrájené maso, přidáme sůl a všechno koření, podlijeme a dusíme do poloměkka. Pak přidáme na plátky nakrájenou syrovou mrkev a brambory. Dopečeme v ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jugoslávský guláš: Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, krátce osmahneme, vmícháme na kostky nakrájené maso, opět je osmahneme a dusíme do poloměkka. Podléváme šťávou z rajčat a vodo ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nakládané kotlety v marinádě : Kotlety naklepeme. Z ostatních surovin připravíme marinádu, do které kotlety naložíme alespoň na 24 hodin /pepř a sůl použijeme raději podle vlastní chuti/. Potom kotlety opékáme asi 3 minuty na každé ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Skopové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní guláš s paprikami: Na oleji necháme zesklovatět na kostičky nakrájenou slaninu, na ní zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, vložíme na kostky nakrájené skopové maso, osmahneme, osolíme, posypeme mletou sladkou paprikou ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopový paprikáš: Skopové maso nakrájíme na kousky a mírně osolíme. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso a za stálého míchání ho opékáme dohněda. Pak vmícháme papriku, pepř a kmín, zalijeme vývar ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí guláš se smetanou: Maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso a opečeme. Poté osolíme, okořeníme, podlijeme masovým vývarem a přiklopené dusíme do poloměkka. Během dušení ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nákyp z růžičkové kapusty: Uzený bůček uvaříme doměkka. Kapustičky vložíme do vroucí osolené vody, do které jsme přidali špetku prášku do pečiva (kvůli zachování barvy) a 5 minut povaříme. Slijeme je, propláchneme, necháme okap ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s pečenými brambory: Vepřové plátky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Takto připravené plátky obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na sádle. Opečené plátky vložíme na pečící plech spolu s cibulí (nakrájená na kolečka) a česnekem (na plátky), pokapeme sojovou omáčkou a worchestrem …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny se zeleninou a kuřecím masem : Mandlové lupínky nasucho opražíme v teflonové pánvi a vyndáme. Cuketu omyjeme, podélně rozkrojíme, podle potřeby vykrojíme semeník aa nakrájíme na kostičky. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a rovněž nakrá ... …více»
|
![]() |
5. 12. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené uzené maso: Maso vložíme do pekáčku vymazaného sádlem, přidáme cibuli rozkrájenou na osminky a posypeme kmínem. Nesolíme, uzené maso je slané dost. Podlijeme vodou a pečeme přikryté asi 30 minut, odkryjeme a ješt ... …více»
|