Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Špekáčky pečené v černém pivu:
8 ks špekáčků
| 2 ks větší cibule
| 2 stroužky česneku
| 4 ks sterilované okurky
| 4 ks chilli papričky
| 2 lžíce sterilovaného hrášku
| 400 ml černého piva
| 200 ml kečupu
Postup přípravy receptu Špekáčky pečené v černém pivu:
Špekáčky oloupeme a ostrým nožem v nich uděláme kapsu.
Cibule a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na kolečka, česnek a okurky na plátky, chilli papričky rozpůlíme a zbavíme zrníček. Do každého rozkrojeného špekáčku vložíme kolečko cibule, po několika plátcích česneku a okurky a půlku chilli papričky.
Špekáčky naskládáme do pekáčku a obložíme zbylou zeleninou. Přidáme hrášek, zalijeme kečupem rozmíchaným s pivem. Při teplotě 180°C pečeme asi 30 minut. Špekáčky dle potřeby podléváme pivem nebo vodou.
Fotky receptu Špekáčky pečené v černém pivu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!