![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ovčákova dobrota : Maso osmahneme na cibulce a česneku, přidáme všechny ostatní ingredience kromě brambor, mléka a kousku másla na kaši.
Poté dáme maso do velkého pekáče a na něj naneseme bramborovou kaši, zarovnáme a ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ohnivé masíčko : Na tuku osmahneme cibuli a přidáme osolené maso nakrájené na nudličky.
Když se zatáhne, přidáme koření a podlejeme vodou, ale jen tak, aby bylo maso ponořené, neutopit.
V tlakovém hrnci dusíme asi ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Námořnický bifteček : Vymazaný pekáč poklademe vrstvou brambor nakrájených na kolečka. Posolíme, popepříme, přidáme trochu kari. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, vrstvu osoleného a opepřeného masa, pokryjeme na kolečk ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masová směs v bramboráku : Jednu cibuli drobně nakrájíme, zpěníme na oleji, přidáme mleté maso a za stálého míchání je opečeme. Posypeme je mletou paprikou, podlijeme trochou vody a dusíme asi čtvrt hodiny, až se téměř všechna ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Luciferovy roštěnky : Plátky roštěnce nakrájíme na malé kousky (hranolky), naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína (moravského) zamícháme ostrou hořčici, kečup a čili. Maso naložíme do marinády a necháme alesp ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněné hovězí : Hovězí maso rozdělíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a opepříme po obou stranách. Rozehřejeme tuk, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu (nebo ji necháme v tenčích plátcích a nakonec upotřebíme ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jáva : Kvalitní hovězí plátky mírně naklepeme, nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme a přidáme muškátový květ (nešetříme).
Na oleji zprudka opékáme tak dlouho, až maso začne pouštět šťávu.
Pak přidáme ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křepelka: Křepelky zabalíme do špeku, osolíme, opepříme. Telecí řízky zabalíme do šunky a upevníme nití. Na pánvi zpěníme cibuli, přidáme křepelky a opečeme. Zalijeme je horkým vývarem a vínem a dusíme asi 60 m ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koroptev s rizotem: Vykuchanou koroptev opečeme. Pak přidáme cibuli a nakonec přidáme rýži. Vnitřnosti nakrájíme na malé kousky. Přidáme k nim vejce, sůl a pepř a zalijeme vodou. ... ... …více»
|
![]() |
26. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francká holoubata: Kůži holoubat stáhneme. Z vnitřností a vajec i chleba, kerblíku a petržele umícháme omáčku, ochutíme ji pepřem a solí a dáme pod holoubata. Vole a křídla upevníme na kříži a pevně svážeme a fixujeme j ... …více»
|