Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.06. 2025
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí s hroznovým vínem

Srnčí s hroznovým vínem
26. 11. 2007 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Srnčí s hroznovým vínem: Maso nakrájíme na tenké proužky a opečeme na pánvi a zalijeme 3/8 l vody a červeného vína. Vmícháme Maggi fix a uvedeme do varu. Dusíme. Před koncem přidáme žampióny, brusinky a zrnka hroznového vína ... …více»

Zapékané mleté maso

Zapékané mleté maso
26. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané mleté maso : Neloupané lilky a nakrájíme na tenká kolečka. Ta promícháme se solí a dáme do cedníku. Necháme lilky pouštět vodu po dobu asi 1 hodiny. Pak je propláchneme a v utěrce osušíme. Nakrájíme cibuli, opéká ... …více»

Trampský guláš

Trampský guláš
26. 11. 2007 Hovězí maso +-________
Příprava receptu Trampský guláš : Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a osmažíme na oleji dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso a zprudka je i s cibulí po dobu asi 2-4 minut opékáme za stálého míchání. Posolíme, zasypeme ... …více»

Tournedos z hovězí svíčkové s pečeným rajčetem a topinkou

Tournedos z hovězí svíčkové s pečeným rajčetem a topinkou
26. 11. 2007 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Tournedos z hovězí svíčkové s pečeným rajčetem a topinkou : Hovězí svíčkovou nakrájíme na stejnoměrné řezy a obalíme plátky slaniny, které spíchneme párátkem nebo svážeme kuchyňským motouzem. Marinujeme v KNORR Marinádě Pepř&hořčice 30 minut, a poté opečem ... …více»

Bažant s hroznovým vínem

Bažant s hroznovým vínem
26. 11. 2007 Zvěřina ++++++++++
Příprava receptu Bažant s hroznovým vínem: Bažanta rozporcujeme a opečeme na pánvi. Osolíme a opepříme a dusíme 40 min. Z hroznového vína odstraníme pecičky a vložíme do šálku s koňakem. Po skončení dušení bažanta vyjmeme a do šťávy přimícháme ... …více»
 

Tokáň s tomaty na červeném víně

Tokáň s tomaty na červeném víně
26. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tokáň s tomaty na červeném víně : Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Na oleji osmažíme kolečka cibule a přidáme maso. Jakmile vše opečeme, vmícháme rajčatový protlak, promícháme, vlijeme víno a zvolna dusíme pod poklicí d ... …více»

Svíčkové řezy s cibulovým pyré

Svíčkové řezy s cibulovým pyré
26. 11. 2007 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Svíčkové řezy s cibulovým pyré : Cibuli nadrobno pokrájíme a na másle zesklovatíme dozlatova. Zalijeme vínem a povaříme 15 minut, podle potřeby či chuti můžeme i trochu vína přidat. Rozvařenou cibuli najemno rozmixujeme, propasírujem ... …více»

Krůta tournedos se zeleninou

Krůta tournedos se zeleninou
26. 11. 2007 Drůbeží maso +++++++___
Příprava receptu Krůta tournedos se zeleninou: Krůtí maso nakrájíme na malé kousky a svážeme je nití. Špenát uvaříme. Rajčata nakrojíme na horní straně do tvaru kříže, osolíme, opepříme, přidáme petrželku a trochu másla a vložíme na pánev. Uvaříme ... …více»

Svíčková

Svíčková
26. 11. 2007 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Svíčková : Svíčková je snad nejklasičtější a nejznámější omáčka. Hovězí maso dobře omyjeme, prošpikujeme nudličkami slaniny a osolíme. Kořenovou zeleninu očistíme, cibuli oloupeme, všechno nakrájíme na drobn ... …více»

Pepe Lopes

Pepe Lopes
26. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pepe Lopes : Svíčkovou si udělejte po obou dvou stranách tak, jak jste zvyklí. Nebudete jí marinovat. V ničem jí předtím nemáčejte ani neválejte. Přidejte k ní na plátky nakrájený česnek, nějaké žampiony a zasypte ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !