![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená jelení kýta: Odleželé jelení maso omyjeme, osušíme, protkneme nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, posypeme mletým jalovcem a na rozpáleném sádle zprudka opečeme ze všech stran. Potom podlijeme horkou vodou, při ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Eintopf se zelím a párky: Zelí nakrájíme na velké kusy. Párky a brambory nakrájíme na kolečka, papriky na proužky a rajčata na kostky. Do hrnce Zepter navršíme jednotlivé vrstvy a vše vaříme 35 min. Hotový eintop zalijeme kyse ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bosenský eintopf se třemi druhy masa: Maso nakrájíme na kousky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky.. Maso a zeleninu vyskládáme do vrstev v hrnci Zepter. Pak smícháme víno s paprikou a přidáme spolu s bobkovým listem. Doplníme vodou ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík v alobalu : Uvedené množství surovin je na jeden balíček. Na čtverec alobalu položíme osolenou porci králíka, okořeníme, přidáme kolečko cibule, plátek šunky, kousek špeku, trochu zeleniny (stačí mražená – mocho ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Eintopf s vepřovou nožičkou a zelím: Zelí v hrnci Zepter uvaříme spolu s nožičkou a párky. Okořeníme, přidáme víno. Zalijeme teplou vodou do poloviny obsahu a vaříme asi 50 min. ... ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapusta v těstíčku: Očištěnou a omytou kapustu vařte v dostatečném množství osolené vody (zpočátku bez pokličky, aby mohly uniknout čpavé látky). Uvařenou kapustu sceďte, listy zbavte silných žeber. Cibuli osmažte na ole ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zajíc po myslivecku: Zajíce rozporcujeme a opečeme na pánvi. podlijeme jej vínem. Přidáme česnek, rozmarýn a ost. bylinky a koření. Vaříme asi 60 min. Hotové porce vyjmeme a do šťávy přidáme rozmačkané sardinky a vaříme a ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné grilované klobásky : Klobásky podélně rozkrojíme na polovinu. Šunku a tvrdý sýr nakrájíme na silnější nudličky.
Česnek oloupeme, omyjeme a prolisujeme. K česneku přidáme hořčici a chilli koření.
Ochucenou hořčicí potřem ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové taštičky na zelenině : Plátky vepřové kýty omyjeme a naklepeme. Jednu stranu masa osolíme, opepříme a potřeme tenkou vrstvou hořčice. Pórek omyjeme a společně se šunkou nakrájíme na tenké nudličky.
Na každý plátek masa dám ... …více»
|
![]() |
27. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cizrnové galetky pečené v krajkovém župánku podávané na francouzské zelenině: Cizrnu a játra hrubě pomeleme. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky, lehce orestujeme a přidáme k játrům a cizrně. Promícháme s kořením a dle potřeby dohustíme strouhankou. Vytvoříme obdélníkové 150 ... …více»
|