Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.04. 2025
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená jelení kýta

Pečená jelení kýta
27. 11. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Pečená jelení kýta: Odleželé jelení maso omyjeme, osušíme, protkneme nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, posypeme mletým jalovcem a na rozpáleném sádle zprudka opečeme ze všech stran. Potom podlijeme horkou vodou, při ... …více»

Eintopf se zelím a párky

Eintopf se zelím a párky
27. 11. 2007 Uzeniny ++++++++++
Příprava receptu Eintopf se zelím a párky: Zelí nakrájíme na velké kusy. Párky a brambory nakrájíme na kolečka, papriky na proužky a rajčata na kostky. Do hrnce Zepter navršíme jednotlivé vrstvy a vše vaříme 35 min. Hotový eintop zalijeme kyse ... …více»

Bosenský eintopf se třemi druhy masa

Bosenský eintopf se třemi druhy masa
27. 11. 2007 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Bosenský eintopf se třemi druhy masa: Maso nakrájíme na kousky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky.. Maso a zeleninu vyskládáme do vrstev v hrnci Zepter. Pak smícháme víno s paprikou a přidáme spolu s bobkovým listem. Doplníme vodou ... …více»

Králík v alobalu

Králík v alobalu
27. 11. 2007 Králičí maso +-________
Příprava receptu Králík v alobalu : Uvedené množství surovin je na jeden balíček. Na čtverec alobalu položíme osolenou porci králíka, okořeníme, přidáme kolečko cibule, plátek šunky, kousek špeku, trochu zeleniny (stačí mražená – mocho ... …více»

Eintopf s vepřovou nožičkou a zelím

Eintopf s vepřovou nožičkou a zelím
27. 11. 2007 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Eintopf s vepřovou nožičkou a zelím: Zelí v hrnci Zepter uvaříme spolu s nožičkou a párky. Okořeníme, přidáme víno. Zalijeme teplou vodou do poloviny obsahu a vaříme asi 50 min. ... ... …více»
 

Kapusta v těstíčku

Kapusta v těstíčku
27. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Kapusta v těstíčku: Očištěnou a omytou kapustu vařte v dostatečném množství osolené vody (zpočátku bez pokličky, aby mohly uniknout čpavé látky). Uvařenou kapustu sceďte, listy zbavte silných žeber. Cibuli osmažte na ole ... …více»

Zajíc po myslivecku

Zajíc po myslivecku
27. 11. 2007 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Zajíc po myslivecku: Zajíce rozporcujeme a opečeme na pánvi. podlijeme jej vínem. Přidáme česnek, rozmarýn a ost. bylinky a koření. Vaříme asi 60 min. Hotové porce vyjmeme a do šťávy přidáme rozmačkané sardinky a vaříme a ... …více»

Plněné grilované klobásky

Plněné grilované klobásky
27. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné grilované klobásky : Klobásky podélně rozkrojíme na polovinu. Šunku a tvrdý sýr nakrájíme na silnější nudličky. Česnek oloupeme, omyjeme a prolisujeme. K česneku přidáme hořčici a chilli koření. Ochucenou hořčicí potřem ... …více»

Vepřové taštičky na zelenině

Vepřové taštičky na zelenině
27. 11. 2007 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Vepřové taštičky na zelenině : Plátky vepřové kýty omyjeme a naklepeme. Jednu stranu masa osolíme, opepříme a potřeme tenkou vrstvou hořčice. Pórek omyjeme a společně se šunkou nakrájíme na tenké nudličky. Na každý plátek masa dám ... …více»

Cizrnové galetky pečené v krajkovém župánku podávané na francouzské zelenině

Cizrnové galetky pečené v krajkovém župánku podávané na francouzské zelenině
27. 11. 2007 Vnitřnosti ++++++-___
Příprava receptu Cizrnové galetky pečené v krajkovém župánku podávané na francouzské zelenině: Cizrnu a játra hrubě pomeleme. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky, lehce orestujeme a přidáme k játrům a cizrně. Promícháme s kořením a dle potřeby dohustíme strouhankou. Vytvoříme obdélníkové 150 ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !