![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajské zapečené brambory: Brambory oloupáme a rozmačkáme. Na oleji osmahneme maso s polovinou koření- asi 8 min. Vlijeme rajčata, osolíme, opepříme a asi 20 min. dusíme. Rozpálíme troubu, směs dáme do zapékací misky, ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Křidélka po čínsku: Okurku pokrájíme na plátky.
Troubu rozpálíme na 220 stupňů.
V pekáči smícháme křídla se sojovou omáčkou, 125 g cukru, 2 lžícemi octa a pepřem.
Pečeme asi 40 min. Občas obrátíme.
Mezitím povaříme z ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bleskové boloňské penne: Česnek prolisujeme. Rajčata posekáme. Žampiony pokrájíme na plátky. Maso osmažíme (stačí 5 min.), přidáme houby a 3 minuty opékáme. Vmícháme česnek a sušená rajčata. Dvě minuty zahříváme.
Přidáme ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Limetkové kuře: Z limetky nastrouháme asi lžičku kůry. Smícháme s olejem, koriandrem, paprikou a cukrem. Maso dáme do zapékací misky, potřeme marinádou a zakápneme limetkovou šťávou. Půl hodiny marinujeme. ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s avokádovou salsou: Maso osolíme a opepříme. Bazalku nasekáme. Papriku i chilli papričku zbavíme semínek a nasekáme na kousky. Do pánve dáme olej, zahřejeme ho a pak asi 12 min opékáme maso. Zalijeme limetkovou ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masová pánvička s cizrnou: Maso pokrájíme na kousky. Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na kousky. Chilli papričku zbavíme semínek a pokrájíme na malinké kousky. Zázvor nastrouháme. Cizrnu z konzervy scedíme. Koriandr nasekáme ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Staropolský bigos : Zvlášť uvaříme asi 1 kg nakrouhaného bílého hlávkového zelí a 1 kg kysaného zelí s bobkovým listem.
Upečeme asi 1 kg libovějšího vepřového masa, lze požít ovšem i kuřecí, případně různé druhy a zbyt ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tondovo kuře od šáji: Dno pekáčku vymažeme olejem, navrstvíme na půlkolečka nakrájenou cibuli. Na to dáme vrstvu zeleniny (používám mrazenou, takže je to šup šup), osolené porce kuřete a divoké koření. Kuře potřeme rozetře ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené řízečky: Kuřecí řízky prosolíme, posypeme grilovacím kořením a narychlo opečeme. Pak je necháme odpočinout.
Pokrájíme nadrobno zelenou papriku, červené rajče a bílý pórek, krátce podusíme, osolíme a okořeníme ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s kokosovou omáčkou: Kuře omyjeme, osušíme, zbavíme kůže a rozdělíme na 12 porcí. Maso dusíme ve 750 ml kokosového mléka s bobkovými listy, dokud se tekutina neodpaří na polovinu (přibližně 50 minut). Pak kuře vyjmeme a u ... …více»
|