![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí řízky v sýrovém závoji : Připravíme si těstíčko z nastrouhaného sýru, vajec, grilovacího koření, mléka a mouky. V tomto těstíčku kuřecí řízky obalíme a opečeme je na tuku nebo na oleji. Podáváme s jarním salátem a opékanými b ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ovocná krůtí roláda: Krůtí prsa rozkrojíme na plát o tlouštce půl druhého centimetru, posypeme Vegetou a odložíme na hodinu do chladu. Švestky a meruňky namočíme, osušíme a položíme na maso. Zavineme v roládu, svážeme pe ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jablková vepřová panenka: Panenku osolíme,poprášíme moukou. V hrnci rozehřejeme margarín s olejem a vložíme panenku. Osmažíme ji. Osmaženou posypeme majoránkem a zalijeme vodou tak aby panenku těsně překryla a dusíme pod pok . ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mátové kuře: V misce smícháme med, jemně posekanou čerstvou mátu, limetkovou šťávu, pepř a sůl. Každou porci kuřete namočíme do marinády, pak je všechny naskládáme do misky a necháme marinovat v chladnu. Nejlépe d ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kebab ze skopového masa: Maso naklepeme a nakrájíme na kousky silné jako prst. Promícháme je s jemně nakrájenou cibulí, mátou, citronovou šťávou, olejem, solí a pepřem a necháme v chladnu několik hodin odležet. Na jeh ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí maso s jablky na jehle: Maso nakrájíme na kousky o velikosti ořechu, naklepeme, osolíme a okořeníme. Na špejli nebo na kovovou jehlu střídavě napichujeme kousky masa, tence nakrájenou slaninu, plátky jablek a kolečka cibule. ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Těstovinová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané nudle s rozmarýnem: Narozpáleném oleji opečeme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme mleté maso, osolíme je, okořeníme rozmarýnem a pepřem a za stálého míchání opečeme. Nakonec přidáme rajčatový protlak, podlijeme vše ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí řízky s bylinkovou směsí: Odblaněné řízky po obvodu nařízneme na třech místech, naklepeme, na sebe do misky a necháme v chladničce několik hodin nebo přes noc odležet. Před úpravou je osolíme, prudce opečeme po obou stranách n ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí žebírka s drůbežími játry a žampióny: Žebírka mírně naklepeme , na okrajích nařízneme , osolíme , a opepříme osmahneme na oleji . Kuřecí játra očistíme , nakrájíme na plátky a rovněž opečeme . Po vychlazení ozdobíme žebírka opečenými ját ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant dušený na víně: V horkém kastrolu rezehřejeme máslo, přidáme maso pokrájené na kostičky, očištěného , osoleného bažanta a opečeme ho po všech stranách. Přelijeme jej brandy, několik sekund povaříme a potom dusíme dom ... …více»
|