![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zvěřinová paštika: Vepřové i zvěřinové maso nakrájíme na stejnoměrné kousky, cibuli na hrubší kusy osolíme a vše lehce podlité pečeme v troubě do měkka. Upečené maso necháme trochu ochladnout a pak ho semeleme.
Při ml ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kyklopovo oko: Lančmít rozkrojíme na 4 stejné plátky. Uprostřed každého vykrojíme malé kolečko. Plátky lanšmídu opečeme na pánvi nejprve po jedné straně. Když lanšmíd obrátíme, do vykrojeného středu rozklepneme vejc ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bleskové kuře: Kuře naporcujeme na drobné kousky, posolíme, popepříme a prudce opečeme na oleji. Přidáme papriku, špetku chilli a kari. Mírně podlejeme a dusíme do měkka. Před dokončením přidáme máslo. ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlý guláš: Maso naklep a pokrájej na proužky. Párek, cibuli a žampiony pokrájej na drobné plátky. Zprudka opeč maso, přidej papriku, párky, cibuli a žampiony. Vše osmahni a dochuť kečupem, pepřem a solí. ... ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík marinovaný v červeném víně: Do větší teflonové pánve vložte opláchnuté porce králíka a zakryjte je poklicí. Pět až deset minut je bez tuku prohřívejte na mírném plameni. Potom slijte vodu, kterou maso pustí, a postup opakujte; p ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře se špenátovým přelivem: Na cibulce připravíme špenát, přidáme česnek, vejce a osolíme. Po chvíli přidáme do špenátu tavené sýry. Když se nám sýr rozpustí, přidáme jednu smetanu. Vznikne nám omáčka kterou můžeme dle potřeby z ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí kapsy s brokolicovou náplní: Umyté, osušené kuřecí prsa jemně naklepeme, ochutíme solí a mletým bílým kořením. Plátky masa nařežeme tak, aby se vytvořily kapsičky, které naplníme brokolicovou náplní. Brokolicová náplň: Brokolici ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krakonošův dlabanec: I.varianta - masová směs: Maso se nakrájí na malé kostičky, salám i žampiony na plátky, cibule na kostičky. A všechno se dá dusit na olej. Na závěr se přidá kečup a nechá se ještě chvilku povařit. II. ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené maso pana šenkýře: Uzené maso nakrájíme na nudličky, slabě osolíme, opepříme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. K opečenému masu přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a krátce osmažíme. Pak přidáme kečup, lečo a přiv ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ohnivá pánev: Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpálen ... …více»
|