![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené gnocchi s kuřecím a brokolicí: Brokolici omyjeme a nakrájíme na menší kousky.Vodu osolíme a uvedeme do varu.Když vaří, vložíme do ní brokolici.Vaříme ji, než změkne, stačí cca 10 min.
Bramborové gnocchi uvaříme dle návodu na obalu ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží pečeně se sýrem: Smícháme ocet, 2 lžíce oleje, sůl, pepř a mletou papriku.Maso omyjeme, osušíme a potřeme touto směsí.
Nasekáme cibuli.Smícháme sýr, bazalku, cibuli, strouhanku, žloutek, pepř a sůl.Troubu předehřejem ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí guláš s klobáskou : Hovězí maso omyjeme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, omyjeme a nakrájíme najemno.
Do hrnce dáme olej, přidáme nakrájenou slaninu a rozškvaří ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnický rožeň : Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, lehce opepříme a pokapeme olejem. Uložíme ho do chladna (nejlépe v misce, kterou přikryjeme potravinářskou fólií). Maso necháme odpočinout do druhého dne. Před pří ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkové smažánky: Žloutky smícháme s moukou a mlékem, vmícháme jemně nakrájenou šunku, pepř, sůl a nakonec tuhý sníh z bílků. Z těsta smažíme tenké placičky, hotové posypeme strouhaným sýrem a podáváme s pečivem. ... . ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ragú se smetanovou omáčkou: Postup: Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme celer, promícháme a vložíme na malé proužky nakrájené maso. Osolíme a dusíme na mírném ohni bez podlévání. Přidáme koření, rajčatový pro ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená vejce se šunkou: Vejce rozšleháme s mlékem a solí, pepřem a drobně pokrájenou petrželkou, vmícháme strouhaný sýr, nalijeme do čtyřech máslem vymaštěných gratinovacích misek, posypeme šunkou pokrájenou na nudličky, vlo ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nepálské řízky: Řízky rukou naklepeme. Do kastrolu vložíme zeleninu a cibuli a zalijeme roztokem octu a vody. Vložíme řízky a necháme 3 uležet. Pak vše 15 min. povaříme. Tekutinu vylijeme, necháme jen zeleninu a na m ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilované uzené s květákem: Rozpálíme gril či troubu. Zatím květák rozdělíme na růžičky.
Uzené asi 10 min. opékáme.Pak ho otočíme a zase 10 min. opékáme.
Květák dáme vařit. (asi 10 min). Pak ho scedíme a smícháme s hořčicí, s ... …více»
|
![]() |
22. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí ledviny po francouzsku: Na pánvi rozehřejeme máslo a naklademe kousky ledvin. Až ledviny zbělají, přidáme žampióny, osolíme a opepříme. 5 Min. opékáme, přidáme koňak a další 2 min. povaříme. Podáváme na vyhřáté misce. ... ... …více»
|