Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený králík

Pečený králík
21. 11. 2007 Králičí maso +-________
Příprava receptu Pečený králík: Čtyři porce králíka omyjeme, odblaníme. V misce si utřeme česnek se solí a co nejvíce tímto potřeme králičí maso. Do pekáčku si dáme nakrájenou cibuli, kousek sádla (oleje), bobkový list, celý pepř a ... …více»

Omeleta s kuřecími játry a žampióny

Omeleta s kuřecími játry a žampióny
21. 11. 2007 Drůbeží maso +++-______
Příprava receptu Omeleta s kuřecími játry a žampióny: Kuřecí játra nakrájíme na malé kousky. Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme játra, žampiony, sojovou omáčku, špetku soli, pepře, cukru a glutasolu. Osmahneme a odstavíme. Na jiné pánv ... …více»

Pikantní pečený bažant

Pikantní pečený bažant
21. 11. 2007 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Pikantní pečený bažant: Bažanta osolíme navrch i uvnitř. Stroužek rozetřeného česneku smícháme se lžící sekané petrželky a pepřem a bažanta zevnitř vymažeme, zbytek česneku v něm ponecháme, přidáme 1 hřebíček a 1 bobkový l ... …více»

Čína zapečená v palačincce

Čína zapečená v palačincce
21. 11. 2007 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Čína zapečená v palačincce : Maso na kostičky orestujeme do měkka. Na usmaženou palačínku dáme vrchovatou polévkovou lžíci hotové číny. Čím větší průměr palačiky, tím můžeme trochu masíčka přidat. Zabalíme a to tak, že dvě protil ... …více»

Pivovarská kuřecí stehna

Pivovarská kuřecí stehna
21. 11. 2007 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Pivovarská kuřecí stehna: Utřený nebo rozdrcený česnek promícháme s olejem a medem. Touto směsí natřeme kuřecí stehna, osolíme, opepříme a necháme je aspoň hodinu v chladnějším místě ležet. Poté je osmažíme na oleji a posypeme ... …více»
 

Vepřové plátky zapečené s volskými oky

Vepřové plátky zapečené s volskými oky
21. 11. 2007 Vepřové maso ++________
Příprava receptu Vepřové plátky zapečené s volskými oky : Řízky naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a z obou stran prudce osmahneme. Dáme je do pekáče, podlijeme vodou a pečeme do měkka. Z vajíček připravíme volská oka. Žampiony, kukuřici a hr ... …více»

Gurmánské řízečky se sýrem

Gurmánské řízečky se sýrem
21. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++-_
Příprava receptu Gurmánské řízečky se sýrem : Maso naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Sýr na jemno nastrouháme. Maso obalujeme nejprve v nastrouhaném sýru, pak ve vajíčku rozšlehaném s mlékem a nakonec ve strouhance. ... …více»

Ostrá žebírka

Ostrá žebírka
21. 11. 2007 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Ostrá žebírka: Do hmoždíře nebo jiné vhodné nádoby vložíme špetku pepře, špetku soli, chilli papričky a česnek a vše rozdrtíme. Nastrouháme kůru z pomerančů a limetky a přidáme ji a vše pečlivě utřeme. Přilejeme tol ... …více»

Houbové lasagne

Houbové lasagne
21. 11. 2007 Mleté maso +++_______
Příprava receptu Houbové lasagne: Houby očistíme a nakrájíme na kousky. Slaninu pokrájíme na kostičky. Očistíme naťovou cibulku a nakrájíme ji na kolečka. Na lžíci oleje vyškvaříme slaninu. Orestujeme na ní cibulku, přisypeme houby a ... …více»

Šunkovo-pórkové závitky

Šunkovo-pórkové závitky
21. 11. 2007 Uzeniny +_________
Příprava receptu Šunkovo-pórkové závitky : Očištěné bílé části pórků svážeme do svazečků, uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme dobře okapat. Plátky šunky potřeme rozehřátým máslem, na každý plátek šunky položíme dva pórky, stočím ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !