![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík: Čtyři porce králíka omyjeme, odblaníme. V misce si utřeme česnek se solí a co nejvíce tímto potřeme králičí maso.
Do pekáčku si dáme nakrájenou cibuli, kousek sádla (oleje), bobkový list, celý pepř a ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeleta s kuřecími játry a žampióny: Kuřecí játra nakrájíme na malé kousky. Na oleji orestujeme drobně nakrájenou cibuli, přidáme játra, žampiony, sojovou omáčku, špetku soli, pepře, cukru a glutasolu. Osmahneme a odstavíme. Na jiné pánv ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní pečený bažant: Bažanta osolíme navrch i uvnitř. Stroužek rozetřeného česneku smícháme se lžící sekané petrželky a pepřem a bažanta zevnitř vymažeme, zbytek česneku v něm ponecháme, přidáme 1 hřebíček a
1 bobkový l ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína zapečená v palačincce : Maso na kostičky orestujeme do měkka. Na usmaženou palačínku dáme vrchovatou polévkovou lžíci hotové číny. Čím větší průměr palačiky, tím můžeme trochu masíčka přidat. Zabalíme a to tak, že dvě protil ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivovarská kuřecí stehna: Utřený nebo rozdrcený česnek promícháme s olejem a medem. Touto směsí natřeme kuřecí stehna, osolíme, opepříme a necháme je aspoň hodinu v chladnějším místě ležet. Poté je osmažíme na oleji a posypeme ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky zapečené s volskými oky : Řízky naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a z obou stran prudce osmahneme. Dáme je do pekáče, podlijeme vodou a pečeme do měkka. Z vajíček připravíme volská oka. Žampiony, kukuřici a hr ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gurmánské řízečky se sýrem : Maso naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách potřeme hořčicí. Sýr na jemno nastrouháme. Maso obalujeme nejprve v nastrouhaném sýru, pak ve vajíčku rozšlehaném s mlékem a nakonec ve strouhance. ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ostrá žebírka: Do hmoždíře nebo jiné vhodné nádoby vložíme špetku pepře, špetku soli, chilli papričky a česnek a vše rozdrtíme. Nastrouháme kůru z pomerančů a limetky a přidáme ji a vše pečlivě utřeme. Přilejeme tol ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houbové lasagne: Houby očistíme a nakrájíme na kousky. Slaninu pokrájíme na kostičky. Očistíme naťovou cibulku a nakrájíme ji na kolečka. Na lžíci oleje vyškvaříme slaninu. Orestujeme na ní cibulku, přisypeme houby a ... …více»
|
![]() |
21. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkovo-pórkové závitky : Očištěné bílé části pórků svážeme do svazečků, uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a necháme dobře okapat. Plátky šunky potřeme rozehřátým máslem, na každý plátek šunky položíme dva pórky, stočím ... …více»
|