![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Brokolice s vepřovým masem: Brokolici uvaříme téměř doměkka v osolené vodě, vyjmeme a necháme dobře okapat. Pak ji opepříme, pokropíme sójovou omáčkou a lžíci oleje. Dvě lžíce škrobové moučky rozmícháme ve čtyřech lžících vody, ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indický rýžový hrnec: 1/ Maso nakrájíme na nudličky a vložíme do většího hrnce. Posypeme 1/2 balení KNORR Indické/Tandoori marinády a zalijeme 4 lžícemi oleje. Důkladně promícháme a necháme 30 minut odležet. Poté přidáme n ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mleté maso na jehle: Do studené vody namočíme na 30 minut 20-25 špejlí. Zázvorový kořen oloupeme a nejemno nasekáme. Cibuli oloupeme a rovněž najemno nasekáme. Dáme ji zesklovatět na 2 lžíce rozehřátého oleje. Mleté hověz ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapusta s rýži a uzenou rolkou: Kapustu dobře omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostky. Uzenou rolku dáme do vařící vody a uvaříme doměkka. Když je hotová, nakrájíme ji na proužky. Kapustu spaříme vařící vodou. Červenou cibuli oloupe ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vrstvené zelí: Hlávkové zelí (může být i kysané) spaříme, krátce podusíme na nakrájené cibuli, osolíme (podle chuti osladíme), kečup, pepř, bobkový list a majoránku. Mleté maso podusíme zvlášť na cibulovém základě a ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mexický guláš s rýží: Na tuku do hněda osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme na malé kostky nakrájené hovězí, osolíme, opepříme a dusíme za občasného míchání ve vlastní šťávě. Podušené maso podlijeme trochou vařícíh ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské zelí s mletým masem: Zelí očistíme, omyjeme, osušíme a podélně rozpůlíme. Vložíme je do vody kterou osolíme a vaříme asi 3 min. Potom hlávky scedíme, necháme okapat a vychladnout. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najem ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sármy: Rajčata pokrájíme, posolíme, rozvaříme, propasírujeme. Nemáme-li kysanou hlávku zelí, můžeme použit syrovou. Rozebereme celou hlávku na listy, dáme na chvíli povařit do vody s octem a solí. Potom list ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Langedijská mísa: Zelí rozkrojíme na čtvrtky a vyřízneme košťál. Omyjeme a nakrájíme nadrobno. Lehce v oleji osmažíme zelí, pórek a cibuli spolu s kari, česnekem, pepřem a solí. Mleté maso osmažíme do sypké konzistence ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Alsaské zelí s bůčkem: V papiňáku osmažíme na sádle cibuli, přidáme 500 g kysaného zelí, orestujeme a pak zalijeme vodou, tak aby plavalo. Dovnitř papiňáku přidáme nejrůznější druhy uzeniny: klobásy, bůček koleno ... ... …více»
|