![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapusta zapečená s drůbežím salámem.: Kapustu opereme, do poloměkka uvaříme v osolené vodě a dáme okapat. Pak ji nakrájíme na nudličky. Kostičky slaniny rozškvaříme, osmahneme na nich cibulku, přidáme kapustu, kostičky drůbežího salámu a ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinované pórkové rolády se šunkou a mozzarellou: Pórek nakrájíme na 8 stejně velkých kousků, které potom vložíme do osolení vroucí vody a vaříme asi 8 minut. Pórky necháme okapat. Šunku přepůlíme a každý kousek pórku obalíme v polovině plátku šunky. ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Květák zapečený s masem: Květák opereme, rozebereme na růžičky a povaříme v osolené vodě do poloměkka, scedíme a necháme okapat. Zapékací misky vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a jako první vrstvu dáváme květákové růžičky ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapékané patisony: Do kastrolku dáme na olej očištěné tenké plátky patisonu, uzené maso rozkrájené na kostky, kolečka cibule, pepř, sůl, utřený česnek, rozšlehané vejce a povrch pokryjeme strouhaným sýrem. Polijeme kyse ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Placičky ze srnčí zvěřiny: Očištěnou a odblaněnou zvěřinu rozemeleme se stejným množstvím vepřového masa. Přidáme namočené a vytlačené žemle, nastrouhanou cibuli, vejce, podle možností sardel nebo sardelovou pastu utřenou s más ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí hřbet s hruškami: Srnčí maso z hřbetu zbavíme kostí a blan, posypeme sladkou paprikou a pokapeme worcesterem. Potom je potřeme máslem, vložíme do trouby a necháme necelou hodinu péci. Přitom je podléváme horkou vodou a ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí řízek: Srnčí maso odblaníme a odkrojíme z něho řízky. Naklepeme je hřbetem nože, prošpikujeme, osolíme, opepříme a po jedné straně potřeme hořčicí. Touto stranou je vložíme do mouky a opečeme na oleji. Ny .. ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Indické rizoto: Dušené kuře vykostíme a nakrájíme na kostičky. Přidáme uvařenou rýži, na kostky nakrájené a na másle udušené ovoce a mandle, jemně promícháme i s kari omáčkou a důkladně prohřejeme. Před podáváním můž ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí závitky s hříbky: Ze srnčí kýty nařežeme řízky a dobře je naklepáme. Dvě třetiny slaniny nakrájíme na drobno, rozpustíme a zpěníme v ní půlku nasekané cibule. Nyní přidáme na plátky rozkrájené hříbky, posolíme je, okmí ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravský divoký šíp: Všechno maso, které musí být dostatečně odleželé, nakrájíme na plátky, trochu naklepáme, okořeníme, osolíme a střídavě s cibulkami napíchneme na rožeň. Pečeme je v troubě na másle, přičemž je poléváme ... …více»
|