![]() |
19. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mleté maso s kapustou: Kapustu dobře očistíme, omyjeme a pokrájíme na tenké proužky. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme. Rajčata očistíme a opláchneme. Cibuli posekáme a rajčata pokrájíme na ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Karbanátky plněné brokolicí: Mleté maso + přísady klasicky zpracujeme na karbanátky (vlastní fantazii se meze nekladou). Brokolici mírně
povaříme, necháme okapat. Vytváříme karbanátky, do kterých vložíme vychladlé kousky brokoli ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažanti v žampionech: Očištěné, umyté a osušené (samozřejmě oškubané) bažanty protáhneme slaninou a dusíme na drobně nakrájené cibulce. Během dušení poléváme vlastní šťávou, kterou podle potřeby ještě doplníme vývarem nebo ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety plněné brynzou: Brynzu rozmělníme vidličkou, přidáme na kostičky nakrájené olivy, prolisovaný česnek, sůl, pepř a vše důkladně promícháme. Kotlety omyjeme, osušíme, nožem každou podélně rozřízneme tak, aby ve středu ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koložvárské zelí: Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli, přidáme lžíci papriky, na kostky nakrájené maso, opepříme, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do měkka. Vodou podlejeme tak, aby nám zůstalo více šťávy. Rýži ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněné vepřové řízky v alobalu: Vepřové řízky po obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na másle a oleji. Rajčata nařízneme, ponoříme na chvíli do vařící vody, vyjmeme a oloupeme. Nakrájíme je na ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety po uhersku: Vepřovou pečeni rozsekáme na kotlety, ty pak na okrajích nařízneme, aby se nekroutily. Maso také částečně uvolníme od kosti, aby se dobře propeklo. Kotlety mírně naklepeme, osolíme, opepříme a popráší ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety na cibuli: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme špetkou papriky a obalíme v mouce. Na oleji zpěníme kostičky jedné cibule, vložíme kotlety a po obou stranách opečeme dozlatova. Pak přidáme na plátky na ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotletky na leču: Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme, opepříme. Pokud necháváme kost, lehce ji odřízneme od masa a naklademe na vyšší plech nebo pekáček. Na každou položíme plátek anglické slaniny, šunkového salámu, ... …více»
|
![]() |
19. 11. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Klobásové knedlíčky: Vytlačíme klobásu a z klobásové směsi děláme knedlíčky (průměr asi 2,5 cm), které na oleji opečeme ze všech stran. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev a česnek nakrájený na plátky a spolu s kned ... …více»
|