Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstoviny se špenátem a kuřecím masem

Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
17. 11. 2007 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Těstoviny se špenátem a kuřecím masem : Na oleji zpěníme dva stroužky nastrouhaného česneku, přidáme kostku mraženého špenátu, zalijeme sklenicí mléka a vložíme kostku masoxu. Povaříme a zahustíme klasickou jíškou. Kuřecí maso nakrájíme na ... …více»

Těstoviny s parmskou šunkou a tomatovou omáčkou

Těstoviny s parmskou šunkou a tomatovou omáčkou
17. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Těstoviny s parmskou šunkou a tomatovou omáčkou: Těstoviny uvaříme ve slané vodě al dente, vychladíme, necháme okapat a prolijeme olejem. Studenou vodu smícháme s KNORR Fix Rajskou omáčkou, přivedeme k varu a 5 minut vaříme za občasného míchání. Na ... …více»

Kuře neskutečně dobré

Kuře neskutečně dobré
17. 11. 2007 Drůbeží maso +++++++++-
Příprava receptu Kuře neskutečně dobré: Kuře naporcujeme. Rozložíme po pekáči, pomažeme máslem, pak česnekem, posypeme mandlemi (spařenými, oloupanými, nasekanými), oříšky (nasekanými), citrónovou kůrou. Obložíme cibulí, okořeníme. Podlijem ... …více»

Bulharská kapusta

Bulharská kapusta
17. 11. 2007 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Bulharská kapusta: Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a dusíme asi 1 hod. Pak přidáme kapustu a brambory. Na sádle si z cibulky, sádla a mouky uděláme cibulovou jíšku. Pak přidáme česnek a vše dohromady promích ... …více»

Tatarský biftek z hovězího masa

Tatarský biftek z hovězího masa
17. 11. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Tatarský biftek z hovězího masa: Maso odblaníme a umeleme najemno. Nakrájíme najemno cibuli(větší), dáme do mísy s masem, přidáme žloutek, hořčici, sůl a pepř, přikápneme trochu worcesteru. Směs dobře promícháme a podle ... ... …více»
 

Květák s masem

Květák s masem
17. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Květák s masem: Umleté maso osmahneme na cibulce, osolíme, opepříme a vmícháme 1 vejce. Směsí proložíme 2 vrstvy květáku a zalijeme smetanou s vejci a posypeme sýrem. ... ... …více»

Pikantní bramboráky

Pikantní bramboráky
17. 11. 2007 Uzeniny +++-______
Příprava receptu Pikantní bramboráky : Oloupeme a omyjeme brambory, oloupeme cibuli a obojí najemno nastrouháme. Přidáme vejce, mouku a zarovnanou lžičku soli. Vše dobře promícháme. Ve středně velké pánvi rozehřejeme olej, menší naběračko ... …více»

Hořící kuřátko

Hořící kuřátko
17. 11. 2007 Drůbeží maso +++++_____
Příprava receptu Hořící kuřátko: Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli a přidáme na kousky nakrájené kuře bez kůže. Zasypeme paprikou, osolíme, podlijeme vývarem. Přidáme pokrájené papriky, rajčata, žampiony a dusíme doměkka. Hotové z ... …více»

Rolka se zeleninou

Rolka se zeleninou
17. 11. 2007 Vepřové maso +++-______
Příprava receptu Rolka se zeleninou: Papriky nakrájíme na malé kousky. Špenát probereme, opláchneme, česnek oloupeme a prolisujeme. Máslo a 3 lžíce oleje rozpálíme, česnek, papriku a špenát v tom krátce podusíme, pak přilijeme trochu vod ... …více»

Vepřové řízky s mandlemi

Vepřové řízky s mandlemi
16. 11. 2007 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Vepřové řízky s mandlemi: Mandle vsypeme do vařící vody, přivedeme k varu, povaříme půl minuty, scedíme, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Naklepeme řízky, nařízneme je po obvodu na 3 místech, osolíme, namočíme do vajec ro ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !