Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tatranský oheň

Tatranský oheň
17. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatranský oheň : Vepřovou kýtu nakrájíme na menší kousky, které naklepeme, osolíme a okořeníme. Posypeme červenou paprikou. Zároveň si připravíme plátky slaniny, plátky uzeného sýra a feferonky. Střídavě všechno napi ... …více»

Špízy z panenky s pálivým salátem

Špízy z panenky s pálivým salátem
17. 11. 2007 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Špízy z panenky s pálivým salátem: Plátky panenky nakrájíme na nudličky. Ze sezamového oleje, jogurtu, MAGGI Harmonie Chuti, koriandru, kmínu, kari a pepře připravíme marinádu, ve které necháme maso 60 minut odpočinout. Cibulku nadr ... …více»

Zapečené červené zelí

Zapečené červené zelí
17. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené červené zelí: Červené zelí dáme do kastrolu, podusíme, nakrájíme na kolečka ostravskou klobásu, posolíme, opepříme a dáme zapéct do trouby. V polovině pečení zalijeme rozšlehanými vejci. Podáváme s chlebem, ... …více»

Cuketový bramborák

Cuketový bramborák
17. 11. 2007 Uzeniny +++-______
Příprava receptu Cuketový bramborák: Cuketu oloupeme, vykrojíme jadérka a nastrouháme. Vymačkáme vodu, přidáme 4 žloutky a další přísady. Z bílků uděláme sníh a vmícháme. Vymažeme pekáček, vysypeme mákem nebo strouhankou (dle chuti) ... …více»

Balkánská musaka

Balkánská musaka
17. 11. 2007 Mleté maso ++++++++++
Příprava receptu Balkánská musaka: Brambory oškrábeme a nakrájíme na malé kostky, bramborové kostky smícháme se zeleninou a část z nich poklademe na dno pekáčku (nejlépe keramický pekáč). Na pánvi osmahneme na oleji hrubě nakrájenou ... …více»
 

Tuniské maso

Tuniské maso
17. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tuniské maso: Cizrnu scedíme. Jehněčí a telecí nakrájíme na kostky. Necháme rozehřát olej a kostky masa na něm opečeme. Stroužky česneku a cibule oloupeme, rozmačkáme, případně nakrájíme na kostičky. Přidáme k m ... …více»

Letní dech

Letní dech
17. 11. 2007 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Letní dech: Kuřecí vykoštěné maso nakrájené na nudličky lehce podusíme v soli a pepři do měkka a necháme vychladnout. Do mísy si nakrouháme čínské zelí, přidáme papriku nebo kapii, podle chuti přidáme hořčici. ... …více»

Bigoš

Bigoš
17. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bigoš: Kysané zelí propláchneme a uložíme na pekáč potřený husím sádlem. Přilejeme trochu vody a chvíli dusíme. Potom přidáme nakrájené vepřové maso, okořeníme a podlité ještě dusíme. Maso se zelím se má ... …více»

Zahrada v hrnci

Zahrada v hrnci
17. 11. 2007 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Zahrada v hrnci: Maso nakrájíme na kostky, poprášíme škrobovou moučkou nebo moukou. Vložíme do rozehřátého oleje a opečeme dohněda. Maso vyjmeme, na vypečeném tuku osmahneme cibuli, vložíme zpět maso, vmícháme na ... …více»

Dušené zelí s Maggi omáčkou

Dušené zelí s Maggi omáčkou
17. 11. 2007 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Dušené zelí s Maggi omáčkou: Osmahneme cibulku na oleji do zlatova. Poté přidáme šunku nakrájenou na kostičky a dusíme asi 10 minut. Pokud by se připalovala, podlejeme troškou vody. Přidáme oba druhy zelí, aby vše chytilo spr ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc