![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí utopenci: Nejprve si připravíme nálev. Dáme vařit vodu s octem. Ve varu přidáme sůl, cukr, olej, bobkový list a feferonky. Necháme 2 minuty povařit. Nálev pak necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme a nakrájíme ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masový pudink: V míse utřeme máslo s vejci, přidáme nakrájené maso, nastrouhanou cibuli, namočené housky a strouhané drobečky. Dle chuti osolíme a opepříme.
Do vymazané formy klademe střídavě vrsty masa a dušené ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Palačinky zapečené s králičím masem : Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, vmícháme mouku a vymícháme světlou jíšku. Sejmeme z plotýnky, vmícháme papriku, zalijeme šťávou z dušeného masa (potřebujeme asi 3 lžíce), mlékem a několika ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Žampiony plněné kuřecí sekanou: Žampionům vykroutíme nožky a najemno posekáme a hodíme do misky, k rozmrazené sekané. Ostřejší lžičkou opatrně žampiony vydlabeme, jak to půjde a vydlabanou směs taky posekanou dáme ke směsi. Přidáme ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Palačinky s provensálským ragú : Máslo rozehřejeme, necháme trochu vychladnout, poté promícháme s moukou, mlékem, vejci a špetkou soli, až vznikne hladké lité těsto, které necháme 30 min. stát.
Mezitím oloupeme a nadrobno posekáme c ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí řízky po anglicku: Řízky naklepeme, protáhneme slaninou, osolíme a posypeme roztlučeným jalovcem. Vkládáme je do rozpáleného oleje a pečeme asi 3-4 min., aby uvnitř zůstaly růžové. Vyndáme je na vyhřátou mísu. Šťávu pod ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bifteky z dančího hřbetu: Bifteky lehce naklepeme a protáhneme slaninou, osolíme, opepříme. Poprášíme zázvorem. Na pánvi rozškvaříme slaninu a přidáme k ní bifteky. Doba pečení trvá 6 min. ... ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karský šašlik: Hřbet očistíme, odblaníme. Levinky omyjeme a rozpůlíme. Obojí vložíme do nádoby, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli, pepř ocet a necháme 2-3 hod. odležet. Po té napichujeme střídavě na jehlu maso a le ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srbská dolma: Ze surovin umícháme nádivku, kterou pak plníme listy. Složíme je těsně do hlubšího kastrolu, polijeme máslem a přidáme vývar. Dusíme zakryté asi 1 hod. ... ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí nudličky s nivou : Maso nakrájíme na nudličky, smícháme s kořením a orestujeme v rozpáleném oleji, přidáme pokrájenou šunku a krátce orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme rozdrobenou nivu a mícháme do rozpuštění, pa ... ... …více»
|