Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Voňavé kotlety

Voňavé kotlety
10. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Voňavé kotlety : Brambory oloupeme, nakrájíme na slabší kolečka. Maso naklepeme, posolíme,potřeme česnekem, opepříme, posypeme lehce oreganem. Sterilovanou zeleninu scedíme a necháme okapat. Plastovou vaničku vyloží ... …více»

Vepřový bůček trošku jinak

Vepřový bůček trošku jinak
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový bůček trošku jinak : Maso odkrojíme od kostí a kůže, ty vložíme do zapékací misky, zbytek masa nakrájíme na malinké kousky, posolíme, popepříme, podlijeme vodou. Přidáme nakrájenou cibuli a pečeme přikryté v troubě asi 3/ ... …více»

Vepřové špalíky na rajčatech, ananasu a koriandru

Vepřové špalíky na rajčatech, ananasu a koriandru
10. 11. 2007 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Vepřové špalíky na rajčatech, ananasu a koriandru : Vepřové maso nakrájíme na špalíky. Mouku smícháme s mletým kořením a solí. V ochucené mouce obalíme masové špalíky. 2 lžíce mouky odložíme stranou, zbytek nebudeme potřebovat. Na pánvi rozpálíme olej ... …více»

Musaka z Iráku

Musaka z Iráku
10. 11. 2007 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Musaka z Iráku: Cibule nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji, přidáme mleté maso (vepřové nebo směska vepřové-hovězí), necháme to na pánvičce zhědnout, přidáme pepř, trošku kari, špetku zázvoru (nemusí být), kmín ... …více»

Pečené tajemství

Pečené tajemství
10. 11. 2007 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Pečené tajemství : Brambory oloupeme a nakrájíme na slabé plátky. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na alobal poskládáme 4 plátky anglické slaniny (1 porce) do čtverce, naskládáme vrstvu brambor a oso ... …více»
 

Pikantní závitky

Pikantní závitky
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní závitky : Plátek masa rozklepeme, potřeme hořčicí (ostrost volíme dle chuti strávníků). Na plátek masa položíme plátek anglické slaniny alespoň 5 mm silný (tedy nikoliv krájený z obchodu) a na něj alespoň stejn ... …více»

Plněná panenka s nivou

Plněná panenka s nivou
10. 11. 2007 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Plněná panenka s nivou : Panenku rozdělíme na tři díly. Rozklepeme je na tenčí plátky, osolíme a opepříme. Na připravené plátky masa položíme nivu a žampiony, přeložíme a okraje sklepneme paličkou nebo spojíme párátkem. Na pr ... …více»

Řízek cibulák

Řízek cibulák
10. 11. 2007 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Řízek cibulák : Vepřové řízky slabě naklepeme, osolíme a opepříme. Do středu řízku dáme hrstku cibule a na ni trochu horčice. Plátek masa přeložíme napůl, zmáčkneme jej, obalíme v trojobalu a usmažíne. Kdo má rád p ... …více»

Smažené plněné kotlety

Smažené plněné kotlety
10. 11. 2007 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Smažené plněné kotlety : Nejdříve si uděláme směs, kterou budeme kotlety plnit. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme (asi 8 minut), k ní přidáme hrst okapaného hrášku a salám nakrájený na menší kostičky. Vše takto společně nec ... …více»

Tartare medailonky

Tartare medailonky
10. 11. 2007 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Tartare medailonky : Plátky masa mírně osolíme a naklepeme. Opečeme na oleji, naskládáme do pekáčku, posypeme na proužky nakrájenou cibulí. Dusíme 10 min. V troubě pod pokličkou, pak odklopíme, potřeme Tartarem s paprikou ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !