![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fantastické řízky Jiřinky Bohdalové : Z vepřové kýty nakrájíme ostrým nožem 4 řízky. Ze všech ostatních přísad připravíme kaši, do které naložíme naklepané maso. Necháme v chladu uležet do druhého dne. Smažíme na rozpáleném tuku. ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fiolské maso : Dno nevymazaného pekáče poklademe na husto na kolečka nakrájenou cibulí - kolečka klidně silnější, na to vyskládáme naklepané, osolené a opepřené plátky masa (výborné je to i ze zvěřiny-divočák, srnčí ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí guláš s protlakem: Králíka vykostíme a na guláš použijeme pouze čisté maso, které nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme zesklovatět do rozpáleného tuku. Na připravenou cibuli dáme připravené nakráje ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Flambovaná vepřová panenka : Vepřovou panenku nebo kotletu v celku obalíte v soli, drceném čerstvém pepři a tymiánu. Potom ji na pánvičce prudce osmahnete tak, aby se zatáhla a nepustila šťávu. Takto ji opečete ze všech stran. Po ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houbové kapsy : Sušené houby namočíme, uvaříme doměkka, nadrobno posekáme. Smícháme se zpěněnou cibulí, mírně opepříme a osolíme. Podusíme. Houbovou náplň položíme na polovinu připraveného a naklepaného řízku, druho ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ještědský kotlet : Ze všech přísad kromě masa vytvoříme nálev, do kterého naložíme maso na 1 až 2 dny. Poté smažíme třeba na oleji.
... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Katův špalek : Bůček nakrájíme na špalíčky, osolíme, opečeme do poloměkka. Pak přidáme česnek, mletou papriku, na nudličky nakrájený paprikový lusk, plátky rajčat, cibule a žampionů a rozemletou feferonku. Dopečeme ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králičí kýty na víně po lucembursku : Na dno zapékací misky rozložíme slaninu nakrájenou na plátky.
Vložíme na ni stehna rozkrájená na kousky, trochu osolíme a opepříme.
Pak vložíme nakrájenou zeleninu a kousky uzeného masa. Zalijeme . ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlet v alobalu: Každou naklepanou kotletu osolíme, opepříme a položíme na utržený kousek alobalu. Na každou dáme podle chuti kolečka salámu, poklademe trochu cibulí, plátkem sýru, pokapeme kečupem. Na to všechno polo ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s česnekem a zázvorem : Kotlety naklepeme, jednu stranu posypeme zázvorem, druhou potřeme česnekem utřeným se solí. Obalíme v hladké mouce. Smažíme napřed zázvorovou stranu, potom obrátíme na česnekovou a už s kotletou nehýb ... …více»
|