![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová krkovice se skořicí : Plátky vepřové krkovice (může být i hovězí nebo i skopové), osolíme, opepříme, posypeme skořicí, pokryjeme syrovou mrkví nakrájenou na kolečka, posolíme, zaprášíme skořicí, přidáme půl lžíce Perly a p ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka v tomatovém župánku : Vepřové maso osolíme, opepříme a opečeme na oleji ze všech stran. Připravíme si tomatové pyré, zahustíme moukou, přidáme sezamová semínka a ochutíme rozmarýnem. Vyválíme listové těsto asi na 4 mm, pře ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová plec s kečupem Deroni : Plátky vepřové plece naklepeme, mírně osolíme, posypeme grilovacím kořením a nakrájíme na menší kousky. Na dno pekáčku dáme kousek másla a poklademe plátky vepřové plece. Další vrstvu tvoří anglická s ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové medailonky s bazalkovou omáčkou : Nakrájené žampiony osmahneme na rozpáleném oleji, okořeníme podle chuti a zalijeme smetanou ke šlehání.
Až smetana začne houstnout, posypeme drcenou či čerstvou bazalkou. Odstavíme a mezitím si připr ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky na hořčici : Vepřové plátky na okraji nařízneme a lehce naklepeme. Připravíme si marinádu z hořčice, olivového oleje, soli, pepře a směsí potřeme plátky. Necháme asi 5 minut marinovat. Rozehřejeme si grilovací pán ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Andělské kuličky : Do mletého masa vmícháme po částech studenou vodu a rozšlehané vejce. Přidáme všechna koření, vařené, oloupané a nastrouhané brambory a kypřící prášek. Vše řádně rukama promícháme. Z takto připravené ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čína podle mohylky : Maso nakrájíme na kostičky. Smícháme solamyl, olej, celá vejce. Dodržíme pořadí. Zakápneme worcesterem, sladkou sojovou omáčkou a kari (čím více, tím lépe). Nakrájíme cibuli na kolečka a spolu s masem ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínská roláda z mletého bůčku : Mletý bůček vymícháme do hladké hmoty se solamylem, mlékem a přísadami.
Hmotu necháme uležet v ledničce do druhého dne.
Na pracovní plochu si dáme velký mikroten, na něj rukama rozplácneme mletou m ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelské kotlety : Kotletky zbavíme kosti, naklepeme, posolíme a opepříme. Pak je poskládáme do kastrolku, potřeme hořčicí(na každou kotletku 1 čajovou lžíci), navršíme míchaná vajíčka (na 4 kotletky 2-3 vejce),potřeme ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krakonošův králík : Uvaříme brambory, vodu slijeme, osolíme, přidáme mléko, mouku, vejce, strouhaný sýr a nastrouhané jablko. Dobře promícháme a na rozehřátém tuku pečeme bramboráčky. Zadní díl králíka omyjeme, osušíme . ... …více»
|