![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriky plněné kuřecím masem: Rajčata nadrobno nakrájíme a dáme do cedníku. Kuřecí maso umeleme, vmícháme nadrobno nakrájenou cibulku, česnek, petrželku, kari, zcezená rajčata a sůl. Dobře promícháme, papriky podélně rozkrojíme .. ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně v nivě: Vepřovou pečeni osolíme, opepříme a opečeme na pánvi. Poté ji vložíme do předem vytvořené kapsy z alobalu. Posléze vytvoříme omáčku z nivy, máslové Ramy, sojové omáčky, citr. štávy, Ramy Cremefine, ci ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gruzínská játra: Telecí játra zprudka osmahneme na oleji. Podle počtu strávníků si připravíme ohnivzdorné misky. Každou misku lehce vymažeme máslem, vložíme na kolečka nakrájenou syrovou cibuli, orestovaná játra, kter ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra s arašídy: Kuřecí játra omyjeme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. Nakrájíme si cibulku a orestujeme. Až je cibulka orestovaná, přidáme játra. Osmažíme a přilijeme trošku vody. Necháme dusit asi 10 minut ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrový dort : Játra dáme do druhého dne vylouhovat ve studené vodě, pak je odblaníme a pomeleme nebo rozšleháme na kaši, všleháme změklé máslo, vmícháme mouku, mléko a vajíčka, osolíme a opepříme. Vznikne řídká hmo ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mifiho vinná játra : Játra vložíme na rozpálenou pánev s trochou olivového oleje. Dobře opepříme a okmínujeme celým kmínem. Přiklopíme pokličkou, játra zatím nemícháme a neobracíme. Zhruba po deseti minutách nebo až jsou ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažená játra: Vepřová játra, odblaněná a nakrájená na plátky opepříme, potřeme prolisovaným česnekem podle chuti a posypeme trochu hl. moukou. Smažíme na oleji nejprve na posypané straně. Na talíři teprve solíme, p ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra v alobalu: Játra nakrájíme na cca 1,5 cm silné plátky. Na 1 porci budeme potřebovat 1 díl alobalu. Střed alobalu potřeme sádlem (olejem), poklademe na kolečka nakrájenou cibulí(nešetřit). Na cibuli položíme nakr ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné kuřecí stehýnko: Ze stehýnek opatrně stáhneme kůži, tak aby držela jen u kostičky. Maso odřežeme a umeleme, rohlík namočený v mléce rovněž umeleme a smícháme s masem. Cibulku nakrájíme na drobno, zpěníme ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na cibuli a houbách : Očištěného králíka naporcujeme, osolíme, porce obalíme slaninou a vložíme do pekáče. Přidáme na klínky nakrájenou cibuli, máslo a podlejeme trochou vody. Vložíme do vyhřáte trouby a krátce zapečeme, p ... …více»
|