![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený jehněčí hřbet: Maso očistíme a omyjeme. V pekáčku rozehřejeme 40 g sádla, vložíme maso a zasmahneme je, podlijeme horkou vodou, přikryjeme a za občasného přelévání šťávou pečeme 3/4 hodiny.
Pak maso vyjmeme, potř ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brněnská svíčková : Bifteky jemně naklepeme klouby prstů, potřeme sardelovou pastou a opepříme. Čtyři cibule nakrájíme na kolečka. Do porcelánové mísy vložíme dva bifteky, poklademe nakrájenou cibulí, na cibuli dáme dalš ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s nádivkou: V omytém a vykostěném předku jehněčího masa prořízneme kapsu a naplníme ji nádivkou.
Nádivku vytvoříme z na kostičky nakrájených rohlíků, které promícháme s petrželkou, kopřivami a hráškem.
Směs ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené jehněčí kotlety: Nejdříve omyjeme kotletky, poté je mírně ocitronujeme z obou stran, abychom se zbavily jejich tzv. pronikavého pachu. Osolíme je z obou stran, potřeme je rozdrceným česnekem a dáme do misky společně s ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Houbový rarášek: Na tuku osmažíme nahrubo nakrájenou cibuli a přidáme na větší kousky nakrájená kuřecí prsa, chvíli dusíme, pak přidáme pepř, papriku, kmín, staročeské koření, kapii nakrájenou na proužky a nakrájené h ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kýta na limetkovém jamu: Kýtu odblaníme a zbavíme veškerého tuku. V dostatečně velkém pekáči přepustíme máslo a vložíme kýtu, do které jsme vetřeli MAGGI Harmonii chuti a čerstvě umletý černý pepř.
V hodně vyhřáté troubě ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kebaby s mátou: V míse smícháme jogurt, česnek, šafrán, mátu, med, olej, MAGGI Harmonii chuti s bylinkami a pepř.
Jehněčí maso očistíme a nakrájíme na 2,5 cm kostky.
Kostky vložíme do marinády a dobře promíchá ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ovčácký špíz s pórkovou omáčkou: Maso nakrájíme na kostky velké asi 2 cm. Ze 2 lžic citrónové šťávy, 2 lžic oleje, tymiánu, rozmarýnu a soli ušleháme marinádu a pokapeme maso obložené bobkovým listem. Papriku nakrájíme na čtverce a c ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinované kotlety s chlebovou mátovou omáčkou: Svazek bylinek posekáme a vložíme do hmoždíře, přidáme MAGGI Harmonii chuti, citrónovou šťávu a kůru, olivový olej, víno a celé neoloupané stroužky česneku.
Vše roztlučeme, vzniklou marinádu vetřem ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čočka zapečená s jehněčím: Jehněčí maso důkladně omyjeme a nakrájíme na kostičky, mírně osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a kousky kýty na něm ze všech stran prudce opečeme. Potom podlijeme vínem a pod okličkou dusí ... …více»
|