![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované jehněčí: Maso naložíme a dáme na pár hodin do lednice.
Přelijeme alespoň 2x marinádou.
Dáme péci a při pečení zaléváme marinádou v pekáčku.
Doba pečení záleží na druhu masa 1,5 - 2 hod.
... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlety s omáčkou: Kotlety opečeme z obou stran na oleji a uchováme teplé.
Ve výpeku osmahneme cibuli a česnek, přidáme rajčatový protlak, 1/2 l vody a vmícháme obsah sáčku MAGGI Šťáva k pečenému masu.
Dochutíme ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí rizoto s rajčaty: Rýži přelijeme MAGGI vývarem a 15 minut zprudka vaříme. Maso osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a kotlety na něm krátce opečeme. Vyjmeme je z vypečené šťávy a odložíme do tepla.
Tr ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlety s pilafem: Mandle nakrájené na tenké plátky orestujeme, přilijeme vodu, vmícháme MAGGI Harmonii Chuti a uvedeme do
varu. Přidáme rýži a rozinky a necháme v uzavřeném hrnci při mírné teplotě cca 20 minut nabobtn ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí prsíčka ve smetanové omáčce : Jogurt našleháme s kořením, přidáme pokrájené menší řízečky, promícháme a necháme uležet aspoň půl dne. Připravíme si smetanovou omáčku tak, že všechny suroviny smícháme a prohřejeme. Maso pečeme na m ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kůzle nebo jehně s nádivkou: V omytém a vykostěném předku či celém kůzleti uděláme otvory, do kterých dáme česnek, slaninu a bylinky.
Prořízneme kapsu, naplníme ji velikonoční nádivkou, zašijeme, osolíme, vložíme na nakrájeno ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlety s tymiánovou kůrčičkou: Tymiánová pasta: Tymián omyjeme, osušíme, lístky otrháme, několik odkrojíme. Rajčata nakrájíme na kostky. Chléb bez kůrky rozdrobíme, česnek oloupeme a posekáme a vše promícháme s parmazánem a olejem. ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš s brokolicí : Na olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Zasypeme špetkou gulášového koření, asi lžičkou sladké papriky a lžičkou kurkumy. Na to dáme maso pokrájené na menší kousky. Zprudka osmahneme a ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kůzle s nádivkou: Bůček a vejce natvrdo umeleme na masovém strojku. Přidáme syrová vejce, česnek, pepř, mátu nebo šalvěj, osolíme a promícháme.
Nádivkou plníme čistě omyté a osolené kůzle. Zprudka je opečeme na pek ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kýta s romarýnem: Nejprve 2/3 másla rozpustíme, dáme na plech, na který položíme očištěné syrové brambory, nakrájené na silnější plátky. Osolíme je a kořeníme černým pepřem.
Plech dáme na dno nebo do nejspodnější č ... …více»
|