![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špízy s arašídovou omáčkou: Kuřecí prsíčka omyjeme ve studené vodě, osušíme a napříč vláken nakrájíme na jemné nudličky. Slaninu pak nakrájíme stejným způsobem. Kokosový krém rozpustíme ve 100 ml vroucí vody a necháme ho vychlad ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s pestem: Česnek prolisujeme a vmixujeme do majonézy. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Na vymaštěný plech dáme kuřecí prsíčka. Osolíme, opepříme, potřeme pestem a poklademe kousky sušených rajčat.
Pečeme asi ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ossobuco: Telecí plátky osolte a zprudka opečte na olivovém oleji tak, aby maso získalo zlatou barvu. Potom ho vyndejte z pekáče a dejte do něj opékat na kostičky pokrájenou karotku, řapíkatý celer a cibuli, os ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkové kostičky: Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Vejce rozšleháme s nadrobno pokrájenou šunkou, solí a pepřem. Vlijeme do malého pekáčku nebo nějaké formy vymazané máslem. Tento pekáček vložíme do velkého pekáče .. ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řecké gyros: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme přibližně na 1 cm široké proužky. Necháme nahřát velkou pánev. Na rozpálený olej vložíme maso a jen za občasného míchání zprudka osmahneme, aby maso dostalo správnou ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smetanové kuře s rajčaty: Nahřejeme víko remosky a nádobu vymažeme trochou oleje.
Maso poklepeme, osolíme a opepříme a poskládáme do remosky.
Rajčata omyjeme a pokrájíme na plátky. Na maso rozložíme lístky bazalky a pokrájen ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny se slaninou a brokolicí: Prmazán nastrouháme. Brololici rozdělíme na malé růžičky.
Těstoviny dáme vařit. Chvíli před tím, než budou hotové vsypeme brokolici. Scedíme.
Vyškvaříme slaninu dokřupava a pokrájíme na kousíčky. .. ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krocaní steak na jalovci: Krocaní prsíčka naporcujeme, opečeme na poloviční dávce oleje s máslem, posypeme drceným jalovcem, přilijeme vývar a šťávu z jednoho granátového jablka. Na zbytku opečeme játra a přidáme k masu. Vše z ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Flíčky zapečené s masem: Vařený vepřový jazyk nadrobno posekáme. Vepřová játra odblaníme, nakrájíme na hranolky, opepříme, opaprikujeme a pokmínujeme. Cibuli oloupeme, najemno posekáme a zesklovatíme na 1/3 rozehřátého másla, ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené hovězí po francouzsku: Hovězí maso nakrájíme na kostky, osolíme, posypeme mletým zázvorem a hladkou moukou. Opečeme na oleji s cibulí. Přidáme pokrájenou mrkev, zalijeme vínem a dusíme 45 minut. Posypeme pažitku a petrželko ... …více»
|