![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sváteční kachní prsíčka s brusinkami: Kachní prsa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a ochutíme MAGGI Harmonií Chuti.
Smícháme červené víno, šťávu z pomerančů a brusinkový kompot či brusinkovou zavařeninu. Kachní prsa vložíme do pekáčku ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí stehna na česneku: Omytá stehna osolíme, vložíme na kostičky vyškvařené slaniny a po obou stranách opečeme. Přidáme kostičky cibule, podlijeme horkou vodou, přidáme rozkrájený česnek a pod pokličkou dusíme doměkka. Obča ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cassoulet: Do kameninové misky dáme nadrobno nasekané kousky kůžek ze slaniny. Zalijeme vodou a vaříme pod pokličkou na mírném ohni tři hodiny. Podle potřeby přiléváme vodu. Tuto přípravu děláme den před tím, ne ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nákyp s brokolicí: Rýži uvaříme doměkka. Brokolici rozebranou na růžičky povaříme 4 minuty v páře. Sýr nastrouháme, šunku drobně nakrájíme. Máslo utřeme se žloutky přidáme rýži, brokolici, polovinu sýra, osolíme, opepří ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlety s česnekovou majonézou: Kotlety na okraji nařízneme, naklepeme, posolíme a opepříme.
Kotlety po obou stranách opečeme, do výpeku přidáme MAGGI Šťávu k vepřovému masu.
Majonézu smícháme s prolisovaným česnekem, osolím ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí v listovém těstě: Bylinky omyjeme a osušíme. Zeleninu očistíme a nahrubo nakrájíme. Zeleninu, rozmarýn, 2 snítky tymiánu a kosti opečeme. Podlijeme 500ml vody, přidáme kostku MAGGI Zlatý zeleninový bujon a zvolna vařím ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kůzle (jehně) pečené s velikonoční hlavičkou: Vepřové a uzené maso pokrájíme na drobné kostičky a na sádle ho orestujeme. Přidáme kostky MAGGI Bylinky Česnek a petržel.
Žloutky utřeme s máslem a solí, přidáme vymačkané nakrájené rohlíky přede ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí pečeně na česneku: Maso odblaníme a nakrájíme na plátky. Osolíme a potřeme kořením. Cibuli nakrájíme, dáme do vymazaného pekáčku, poklademe kousky masa, zalijeme vodou a přikryté dusíme v troubě asi 40 minut.
Maso po ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční jehněčí: Jednotlivé kotletky naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem.
Ochucené kotlety naskládáme do mísy, prosypeme velmi jemně nakrájenou cibulí a necháme několik hodin odležet.
Než začneme kot ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotlety s cibulí: Hrubou mouku smícháme s parmazánem, kotlety osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a rozmarýnem. Obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a mouce s parmazánem. Smažíme na horkém oleji 3 minuty. Pažitku nakráj ... …více»
|