![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pelejcká klobása : Hovězí maso (lze použít i prát)a naloupaný česnek semeleme na co nejjemnější desce,průměr 2 max 4 mm,vepřové maso semeleme na desce o průměru 8,10 nebo 12 mm ,nasypeme DSS a řádně promícháme,ve 2 dcl ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečený hermelín s květákem: Uvařený květák promícháme s drobně nakrájeným salámem, Sedlčanským Hermelínem, nakrájenou cibulí a paprikou. Přidáme rozšlehané vejce, sůl a pepř. Směs vložíme do zapékací misky vymazané máslem a zali ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Závitky od šikmoočky: Bambusové výhonky, mrkev, jarní cibulku, čínské zelí, pórek, houby a kuřecí prsa nakrájíme na nudličky. V pánvi orestujeme kuřecí maso a přidáme všechny pokrájené ingredience. Zalijeme troškou vína, s ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněné tvarohové roládky: Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Goudu nakrájíme na kostičky. Petrželku opereme, okapeme a usekáme. Lžičku si odložíme na ozdobení. Oddělíme si z vajíčka žloutek. Mleté maso, bílek, bylinky, rajský p ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s fazolkou: Kuře pokrájíme na porce,cibuli pokrájíme a zpěníme ji na rozpáleném oleji,přidáme pokrájené kuře,trochu nálevu z fazolky a osolíme,okořeníme a dusíme.Když je maso měkké,přidáme fazolku a spolu dodusím ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Falešná husí játra: Játra umeleme, přidáme všechny ostatní ingredience, smícháme a dáme do trouby upéci. Upečenou skoro paštiku, krájíme na plátky nebo jí mažeme na pečivo jako pomazánku.
... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krvavice : Vařenou slaninu nasekáme na kostičky 0,5 cm a smícháme s najemno namletým vepřovým bokem. Žitnou mouku rozmícháme v krvi a spolu s kořením přidáme k masu. Promícháme tak, aby nám vznikla červená, ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí světlá tlačenka: Vše uvaříme (kůže zvlášt), zbavíme kostí a tvrdých částí, nakrájíme na kostičky 2x2 cm, přidáme sůl, pepř, česnek, nové koření, kmín, najemno namleté vepřové kůže, zředíme vývarem do správné ... ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant s ořechy : Bažanta prošpikujeme slaninou - prsa i stehna. Potom osolíme a opepříme. V pekáči rozpálíme tuk, přidáme jemně pokrájenou cibuli a na kostičky pokrájenou zbylou slaninu. Napěníme a přidáme bažanta. Po ... …více»
|
![]() |
10. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bažant s krémovou houbovou omáčkou: Oddělte stehna od tělíčka a odsekněte přečnívající kosti. Pak začněte porcovat prsíčka: ostrým nožem nařízněte kůži podél páteře a špičkou nože odřízněte prsa co nejblíže u kostí. Křídla ponechte na h ... …více»
|