Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
16. 09. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Lívance z těstovin s klobásou: Nudle uvaříme dle návodu na obalu v mírně osolené vodě, scedíme. Vejce rozšleháme s mlékem, moukou, osolíme, opepříme a přidáme nakrájenou klobásu na kostičky a nudle. Uděláme těsto a vyválíme plát. S ... …více»
|
16. 09. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Zapékaná drůbeží směs: Pečené drůbeží maso vykostíme a nakrájíme na kostičky. Maso zalijeme bešamelovou omáčkou (na tuku mírně opečeme mouku a postupně do hladka rozmícháme s mlékem), přidáme osmaženou cibulku a žampiony. O ... …více»
|
16. 09. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Vřetena se žampiony a uzeninou: Žampiony nakrájíme na slabé plátky, salám na nudličky a česnek nastrouháme najemno. Na pánvi si rozpálíme olej a vložíme na něj žampiony, salám a česnek, osmahneme, poté podlijeme ½ skleničko ... …více»
|
16. 09. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Těstoviny s houbami a uzeninou: V hrnci si rozpustíme 2 lžíce másla. Houby nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme nadrobno a dáme podusit na rozpuštěné máslo. Do směsi přidáme na nudličky nakrájený salám, rajčatový protlak, osolíme a ... …více»
|
16. 09. 2009 Mleté maso
Příprava receptu Sedmihradské plněné zelí: Kysané zelí pokrájíme a uvaříme do měkka. Rýži zvolna podusíme do poloměkka. Jemně sekanou cibuli osmažíme na části másla do zlatova, přidáme na plátky rozkrájený česnek a mleté maso. Osolíme, opepřím ... …více»
|
16. 09. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Zapečená kapusta s bramborem a slaninou: Nakrájíme menší kapustu, oloupeme brambory a nakrájíme je na kolečka. Asi 10 dkg slaniny pokrájíme, rozpustíme na pánvičce, přidáme pokrájenou cibuli a osmažíme. Zamícháme do kapusty. Do ohnivzdorné m ... …více»
|
16. 09. 2009 Mleté maso
Příprava receptu Zapékané předvařené brambory s mletým masem: Smícháme 300 g mletého masa, 1 žemli (namočenou v mléce), 1 vejce, 1 nakrájenou cibuli, 1 lžičku hořčice, pepře, soli. Do vymazaného pekáče (remosky) klademe vrstvu předvařených brambor nakrájených na ... …více»
|
16. 09. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Guláš pikant s žampiony: Maso nakrájíme, osolíme, opepříme a obalíme v Solamylu. Na tuku zprudka opečeme a potom vyjmeme. Ve výpeku osmahneme pokrájenou cibulku, česnek, žampiony. Po 5 minutách přilijeme víno a za stálého míc ... …více»
|
16. 09. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí prsíčka v broskvové omáčce: Pod kůži kuřecích prsíček vložíme plátek broskve, mátu dle chuti, navrch posypeme drcené vlašské ořechy. Smažíme ve slunečnicovém oleji.
Na omáčku: broskve nakrájíme do kostek, přidáme špetku soli, ... …více»
|
16. 09. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Domácí drůbeží paštika: Dva drůbeží řízky osmažíme na rozehřátém oleji. Osolíme je a opepříme. Játra pokrájíme na kousky. Vložíme je s pokrájenou cibulí na olej a asi 3 minuty opékáme. Pak směs necháme vychladnout.
Zbylé ř ... …více»
|