Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninové krokety s uzeným masem

Zeleninové krokety s uzeným masem
16. 09. 2009 Uzeniny +++++_____
Příprava receptu Zeleninové krokety s uzeným masem: Mraženou zeleninu podusíme do poloměkka v mírně osolené vodě, scedíme a posekáme na menší kousky. Přidáme vejce, na drobné kostičky nakrájené uzené maso, mouku, prolisovaný česnek, pepř a tolik strouh ... …více»

Řízky ve vinném těstíčku

Řízky ve vinném těstíčku
15. 09. 2009 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Řízky ve vinném těstíčku: Vejce rozšleháme se 100 ml vínem a hladkou moukou. Vmícháme sýr a těsto podle potřeby přisolíme. Krůtí prsa očistíme a rozdělíme na plátky. Řízky rozklepeme a osolíme. Obalíme je v mouce a v připrav ... …více»

Roláda s rajčaty

Roláda s rajčaty
15. 09. 2009 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Roláda s rajčaty: Krůtí prsa očistíme a rozřízneme na plát. Ten rozklepneme, osolíme, opepříme a rozložíme na plochu. Rajčata rozřízneme a odstraníme z nich semínka. Dužinu nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a nak ... …více»

Hovězí roštěnky v omeletě

Hovězí roštěnky v omeletě
15. 09. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí roštěnky v omeletě: Maso rozdělíme na plátky. Osolíme ho, opepříme a obalíme v mouce. Slaninu i cibuli nasekáme. V pánvi ohřejeme olej, na kterém orestujeme slaninu. Přidáme maso, které také opečeme. Vyjmeme ho a potřem ... …více»

Myslivecký řízek se žampiony

Myslivecký řízek se žampiony
15. 09. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Myslivecký řízek se žampiony: Maso očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme ho na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. V hlubší pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje a řízky po obou stranách opečeme. Vyjmem ... …více»
 

Vepřová roláda s nakládaným zeleným pepřem

Vepřová roláda s nakládaným zeleným pepřem
15. 09. 2009 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Vepřová roláda s nakládaným zeleným pepřem: Nejprve v misce rozmícháme lučinu s dijonskou hořčicí a dvěma lžícemi nakládaného zeleného pepře. Vepřovou pečeni očistíme a rozřízneme na plát. Ten rozklepneme, osolíme, opepříme a nahoře potřeme př ... …více»

Hamburgery s meruňkami

Hamburgery s meruňkami
15. 09. 2009 Mleté maso +++++++++_
Příprava receptu Hamburgery s meruňkami: V pánvi rozehřejeme trochu oleje a necháme na něm zesklovatět kostičky cibule. Přidáme česnek s vločkami a také je orestujeme. Směs přesypeme do misky. Žemli z předešlého dne nakrájíme na kousky, zal ... …více»

Kapustový prejt s uzeninou

Kapustový prejt s uzeninou
15. 09. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Kapustový prejt s uzeninou: Kapustu zbavenou špatných listů rozkrojíme, vložíme do vroucí vody a uvaříme. Potom scedíme, necháme okapat a po zchladnutí umeleme na masovém strojku spolu s uzeninou, cibulí, česnekem a žemlí, přede ... …více»

Zaječí hřbet s játry

Zaječí hřbet s játry
15. 09. 2009 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Zaječí hřbet s játry: Slaninu rozkrájíme na proužky a protáhneme jí maso zbavené šlach a blan. Do kastrolu se zahřátým tukem vložíme sekanou cibuli, nožem uškrabaná nebo umletá játra a krátce osmahneme. Přilijeme červené v ... …více»

Jarní plněné kedlubny

Jarní plněné kedlubny
15. 09. 2009 Mleté maso +++++_____
Příprava receptu Jarní plněné kedlubny: Kedlubny oloupejte a v mírně osolené vodě vařte asi 10 minut do poloměkka. Nechte je okapat a vnitřek vydlabejte. Petrželku a kopr nakrájejte nadrobno. Žemli nakrájejte na kostičky, namočte ve vodě a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !