Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
16. 09. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Zeleninové krokety s uzeným masem: Mraženou zeleninu podusíme do poloměkka v mírně osolené vodě, scedíme a posekáme na menší kousky. Přidáme vejce, na drobné kostičky nakrájené uzené maso, mouku, prolisovaný česnek, pepř a tolik strouh ... …více»
|
15. 09. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Řízky ve vinném těstíčku: Vejce rozšleháme se 100 ml vínem a hladkou moukou. Vmícháme sýr a těsto podle potřeby přisolíme.
Krůtí prsa očistíme a rozdělíme na plátky. Řízky rozklepeme a osolíme. Obalíme je v mouce a v připrav ... …více»
|
15. 09. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Roláda s rajčaty: Krůtí prsa očistíme a rozřízneme na plát. Ten rozklepneme, osolíme, opepříme a rozložíme na plochu.
Rajčata rozřízneme a odstraníme z nich semínka. Dužinu nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a nak ... …více»
|
15. 09. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí roštěnky v omeletě: Maso rozdělíme na plátky. Osolíme ho, opepříme a obalíme v mouce. Slaninu i cibuli nasekáme.
V pánvi ohřejeme olej, na kterém orestujeme slaninu. Přidáme maso, které také opečeme. Vyjmeme ho a potřem ... …více»
|
15. 09. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Myslivecký řízek se žampiony: Maso očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme ho na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
V hlubší pánvi rozpálíme 4 lžíce oleje a řízky po obou stranách opečeme. Vyjmem ... …více»
|
15. 09. 2009 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová roláda s nakládaným zeleným pepřem: Nejprve v misce rozmícháme lučinu s dijonskou hořčicí a dvěma lžícemi nakládaného zeleného pepře.
Vepřovou pečeni očistíme a rozřízneme na plát. Ten rozklepneme, osolíme, opepříme a nahoře potřeme př ... …více»
|
15. 09. 2009 Mleté maso
Příprava receptu Hamburgery s meruňkami: V pánvi rozehřejeme trochu oleje a necháme na něm zesklovatět kostičky cibule. Přidáme česnek s vločkami a také je orestujeme. Směs přesypeme do misky.
Žemli z předešlého dne nakrájíme na kousky, zal ... …více»
|
15. 09. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Kapustový prejt s uzeninou: Kapustu zbavenou špatných listů rozkrojíme, vložíme do vroucí vody a uvaříme. Potom scedíme, necháme okapat a po zchladnutí umeleme na masovém strojku spolu s uzeninou, cibulí, česnekem a žemlí, přede ... …více»
|
15. 09. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí hřbet s játry: Slaninu rozkrájíme na proužky a protáhneme jí maso zbavené šlach a blan. Do kastrolu se zahřátým tukem vložíme sekanou cibuli, nožem uškrabaná nebo umletá játra a krátce osmahneme. Přilijeme červené v ... …více»
|
15. 09. 2009 Mleté maso
Příprava receptu Jarní plněné kedlubny: Kedlubny oloupejte a v mírně osolené vodě vařte asi 10 minut do poloměkka. Nechte je okapat a vnitřek vydlabejte. Petrželku a kopr nakrájejte nadrobno. Žemli nakrájejte na kostičky, namočte ve vodě a ... …více»
|