Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.12. 2024
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso s patizony

Skopové maso s patizony
9. 09. 2007 Skopové maso ++++++++++
Příprava receptu Skopové maso s patizony: Skopové plátky zlehka naklepeme, zbavíme přebytečného tuku, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na rozehřátém oleji po obou stranách zprudka opečeme. Do vypečené šťávy přidáme ... …více»

Masové kuličky se smetanou

Masové kuličky se smetanou
9. 09. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové kuličky se smetanou: Maso spojíme se žemlí namočenou ve vodě a vymačkanou. Přidáme nadrobno nasekanou cibuli, vejce, sůl, pepř a dobře promícháme. Tvoříme malé kuličky, které pečeme ze všech stran v rozpáleném másle. Vynd ... …více»

Masové hašé

Masové hašé
9. 09. 2007 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Masové hašé: Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a připravíme světlou jíšku. Osolíme ji, opepříme a vmícháme nadrobno nakrájené bylinky. Zalijeme mlékem, rozmícháme, přidáme najemno mleté vařené ma ... …více»

Karbanátky s překvapením

Karbanátky s překvapením
9. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Karbanátky s překvapením: Z masové hmoty uděláme placičky a na každou položíme sýrovou kuličku, zabalíme a utvoříme karbanátky (na sýrovou směs nastrouháme nivu, promícháme s nadrobno nakrájenou petrželkou a spojíme smetanou). Karbanátky s překvapením  …více»

Gurmánské špízy

Gurmánské špízy
9. 09. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Gurmánské špízy: Hovězí maso, slaninu, játra a zeleninu nakrájíme na plátky a s kloboučky žampionů střídavě napichujeme na jehly nebo špejle. Špízy osolíme, okořeníme, potřeme částí oleje a v chladu necháme 4 hodiny odležet. ... …více»
 

Musaka s rajčaty a plátky celeru a mletým vepřovým masem

Musaka s rajčaty a plátky celeru a mletým vepřovým masem
9. 09. 2007 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Musaka s rajčaty a plátky celeru a mletým vepřovým masem: Očištěný celer nakrájíme na plátky a na polovině sádla v pánvi opečeme. Drcená rajčata krátce podusíme na lžíci oleje. Zahustíme je moukou, osolíme a pět minut necháme povařit. Cibuli oloupeme a nasek ... …více»

Uzenářské špízy

Uzenářské špízy
9. 09. 2007 Uzeniny ++++++++++
Příprava receptu Uzenářské špízy: Klobásu, slaninu a uzené maso nakrájíme a spolu s plátky cibule a rajčat střídavě napichujeme na grilovací jehly nebo špejle. Špízy pak potřeme olejem smíchaným s grilovacím kořením a na roštu rozehřá ... …více»

Telecí kotlety na roštu

Telecí kotlety na roštu
9. 09. 2007 Telecí maso ++++++++++
Příprava receptu Telecí kotlety na roštu: Telecí kotlety na okraji několikrát nařízneme a zlehka naklepeme. Osolíme je, opepříme, otřeme částí oleje a necháme v chladu odležet 3-4 hodiny. Na roštu rozehřátého grilu je za občasného potírání olejem  …více»

Grilované vepřové plátky

Grilované vepřové plátky
9. 09. 2007 Vepřové maso ++++++-___
Příprava receptu Grilované vepřové plátky: Vepřové plátky zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme, potřeme částí oleje a necháme na chladném místě 3-4 hodiny marinovat. Na mřížce rozehřátého grilu za občasného potírání zbylým olejem maso z obou stran grilujeme  …více»

Kořeněný gyros

Kořeněný gyros
9. 09. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kořeněný gyros: 1. Brambory omyjeme a zhruba 10 minut povaříme ve vodě. Řízky omyjeme, osušíme ubrouskem a nakrájíme na tenké proužky. Promícháme je s kořením na gyros a 2 lžícemi oleje. Papriky, naťové cibulky a ra ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !