Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.12. 2024
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skopové maso s patizony

fotka Skopové maso s patizony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Skopové maso s patizony:

4 plátky skopové kýty  |  sůl  |  mletý pepř  |  hladká mouka  | 3 lžíce oleje  | 1 ks cibule  | 400 g patizonů

Postup přípravy receptu Skopové maso s patizony:

Skopové plátky zlehka naklepeme, zbavíme přebytečného tuku, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na rozehřátém oleji po obou stranách zprudka opečeme. Do vypečené šťávy přidáme nakrájenou cibuli a zpěníme, maso podlijeme a zvolna dusíme do poloměkka. Pak přidáme nakrájené patizony a zvolna dohotovíme. Skopové maso s patizony podáváme s různě upravenými bramborami.


Fotky receptu Skopové maso s patizony:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Skopové maso s patizony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !