Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 |
6. 09. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Přírodní roštěná: Roštěnky na okraji několikrát nařízneme, zlehka je naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Necháme je v chladu 4 hodiny odležet. Pak je na zbylém oleji po obou stranách zprudka opečeme, snížím ... …více»
|
6. 09. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Ďábelské soté: Ze svíčkové nakrájíme širší nudličky, osolíme, přidáme čili koření, poprášíme škrobovou moučkou a na oleji za stálého míchání zprudka opečeme. Přidáme máslo, překrájené cibulky a kečup. Za občasného z ... …více»
|
6. 09. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Svíčkové řezy s banánem: Svíčkové řezy hranou ruky zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji po obou stranách zprudka opečeme. Banány oloupeme, rokrojíme na 8 dílků, položíme je na svíčkové řezy, posypeme strouhaným koko ... …více»
|
6. 09. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Svíčková stroganov: Svíčkovou nakrájíme na plátky a pak na nudličky. Osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na oleji a másle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso, opečeme, snížíme teplotu a ještě krátce podusíme …více»
|
6. 09. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Svíčkové řezy s ovocem: Maso hranou ruky zlehka naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na oleji z obou stran zprudka opečeme. Přidáme máslo, kečup a na plátky nakrájené čerstvé ovoce a krátce podusíme. Svíčkové řezy s ovocem …více»
|
6. 09. 2007 Telecí maso
Příprava receptu Telecí perkelt: Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené telecí maso, osmahneme, zasypeme paprikou a hned trochu podlijeme. Přidáme rajčatový protlak, osolíme, okořeníme a dusíme téměř doměkk ... …více»
|
6. 09. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové z jednoho hrnce: Maso nakrájené na kostky opečeme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, opečeme, osolíme, okořeníme a chvíli dusíme. Do hrnce střídavě skládáme vrstvy masa, zeleniny a brambor, podlijeme vývarem a přikr ... …více»
|
6. 09. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí nadivoko: Naklepané maso potřeme česnekem rozetřeným se solí, zakapeme 1 lžící oleje a necháme 2-3 hodiny odležet. Pak maso potřeme hořčicí, posypeme kořením a opečeme z obou stran na zbylém oleji. Podlijeme a dusíme …více»
|
6. 09. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Vařený jazyk: Jazyk dáme do studené vody a uvedeme do varu. Pak přidáme sůl, koření, celou cibuli a česnek a vaříme doměkka. Uvařený jazyk přelijeme studenou vodou a sloupneme vrchní blánu. Vařený jazyk podáváme teplý s různými …více»
|
6. 09. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Brémská hovězí oháňka: Vařené maso z hovězí oháňky nakrájíme na menší kousky a odstraníme nežádoucí tuk. Potom vložíme do pánve, zalijeme studenou vodou a necháme povařit. Přidáme zeleninu, ostatní přísady a vaříme do měkka …více»
|