Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 07.11. 2024
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře zapečené v soli

Kuře zapečené v soli
8. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře zapečené v soli: Očištěné, omyté kuře důkladně osušíme, osolíme a potřeme máslem s jemně utřeným kořením. Do pekáče nasypeme sůl do výšky asi 2 cm a na ni položíme kuře hřbetem dolů. Vložíme do trouby a pečeme asi 45 minut …více»

Vepřová panenka na houbách

Vepřová panenka na houbách
8. 09. 2007 Vepřové maso +++_______
Příprava receptu Vepřová panenka na houbách: Vepřovou panenku osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji dozlatova, poté ji dopečeme v troubě dorůžova. Na zbylém oleji orestujeme kousky hub, zjemníme Ramou Cremefine, portským a necháme přejít ... …více»

Naložené špekáčky

Naložené špekáčky
8. 09. 2007 Uzeniny +++++_____
Příprava receptu Naložené špekáčky: Převaříme, ocet, olej, hořčici, worchestr, kečup, vodu, necháme vychladnout. Špekáčky a cibuli nakrajíme na kolečka, smícháme s přavařenou směsí, osolíme a přidáme trochu mleté pálivé papriky. Naložen ... …více»

Řecké šunkafleky

Řecké šunkafleky
8. 09. 2007 Uzeniny ++++++-___
Příprava receptu Řecké šunkafleky: Uvaříme balíček flíčků. Do zapékací mísy nastrouháme eidam, uzený eidem a balkánský sýr na hrubo. Dále nakrájíme šunku na drobné kostičky. Smícháme s flíčky a zalijeme jednou smetanou. Řecké šunkaflek ... …více»

Pikantní vejce s klouzky

Pikantní vejce s klouzky
7. 09. 2007 Houbová jídla ++++______
Příprava receptu Pikantní vejce s klouzky: Natvrdo vařená vejce oloupeme, přepůlíme a vyjmeme žloutky. Očištěné, oprané a okapané houby drobně nakrájíme, osolíme a podusíme do měkka. Ze žloutků a oleje připravíme majonézu, přidáme několik kape ... …více»
 

Kuřecí jehla

Kuřecí jehla
7. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí jehla: Kuře vykostíme a maso nakrájíme na stejně velké kousky. Kosti dáme vařit na hodinu do vroucí vody. Vývar poté scedíme, přidáme sojovou omáčku, cukr, víno, sůl a necháme povařit. Nakonec přidáme solamy ... …více»

Kuře s omáčkou

Kuře s omáčkou
7. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře s omáčkou : Na oleji a másle osmahneme pokrájenou cibuli a mrkev. Přidáme okořeněné a rozporcované kuře a krátce osmahneme. Podlejeme vývarem a dusíme asi 45 min. Maso vyndáme a přidáme zakysanou smetanu a omáčku propasírujeme …více»

Italské kuřátko

Italské kuřátko
7. 09. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Italské kuřátko : Plech vymažeme olivovým olejem a poklademe pokrájenou cibulí, rajčaty, paprikou a brambory pokrájenými na měsíčky. Potom přidáme rozporcované a okořeněné kuře. Italské kuřátko dáme péct do trouby, po 30 min posypeme  …více»

Lakované kuře

Lakované kuře
7. 09. 2007 Drůbeží maso +++++++++-
Příprava receptu Lakované kuře: Kuře omyjeme a vykostíme. Maso nakrájíme na kousky. Ze zázvoru, bílého vína a sojové omáčky připravíme marinádu, do níž vložíme kuřecí maso, které necháme hodinu marinovat. Na pánvi rozehřejeme olej a ... …více»

Japonský hamburger

Japonský hamburger
7. 09. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Japonský hamburger: Maso rozdělíme na 2 stejně velké části. Do jedné poloviny přidáme sojovou omáčku, bílé víno a zázvor. Tuto část na oleji prudce osmahneme a za stálého míchání na mírném ohni chvíli podusíme. Poté směs ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !