Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.12. 2024
Dnes má svátek Štěpán
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí pečeně na česneku

Hovězí pečeně na česneku
5. 09. 2007 Hovězí maso +++-______
Příprava receptu Hovězí pečeně na česneku: Maso nakrájíme na plátky, poklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli. Pak přidáme plátky masa a opečeme z obou stran. Podlijeme trochou vody a dusíme do měkka …více»

Špenátové špagety

Špenátové špagety
4. 09. 2007 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Špenátové špagety : Na oleji osmahneme na kostičky nakrájené kuřecí maso a okapané žampióny, mírně osolíme a opepříme. Přidáme oloupaný a na tenké plátky krájený česnek. V misce utřeme sýr s pomazánkovým máslem a postupně přiléváme smetanu  …více»

Smažený mozeček

Smažený mozeček
4. 09. 2007 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Smažený mozeček: Mozečky očistíme od blan a krevních cévek. Opláchneme je, osušíme, osolíme a syrové obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme zvolna po obou stranách v horkém oleji. Na talíři zdobí ... …více»

Zaječí tanec

Zaječí tanec
4. 09. 2007 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Zaječí tanec: Zaječí stehna prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Prudce opečeme na oleji ze všech stran. Podlijeme vývarem, přidáme kečup, víno a dusíme,až je maso měkké. ... …více»

Bažant na pórku

Bažant na pórku
4. 09. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Bažant na pórku: Bažanta posolíme, prošpikujeme slaninou a vložíme do pekáčku na rozpuštěné máslo. Zbytek slaniny položíme na bažantí prsíčka, přidáme pórek a celý pepř, podlijeme a mírně pečeme. Když bažant zlátne, ... …více»
 

Toskánské kuře

Toskánské kuře
4. 09. 2007 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Toskánské kuře: Kuře rozdělené na jednotlivé porce osolíme a necháme odležet. Na oleji opečeme na proužky nakrájený česnek, přidáme nasekané lístky šalvěje, vložíme kuře a opečeme ze všech stran. Zalijeme bílým vínem ... …více»

Katalánské kuře

Katalánské kuře
4. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Katalánské kuře: Kuře naporcujeme na menší kousky, osušíme a opečeme na másle. Když už je pěkně zlatavé, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, pepř, sůl a rajčata, která si předem upravíme, a to tak, že je přelijeme ho ... …více»

Kuře tahitské

Kuře tahitské
4. 09. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Kuře tahitské: Nejprve si připravíme omáčku: máslo rozehřejeme, přidáme vermut, rozmarýn, kari, sójovou i worcesterovou omáčku a pár kapek tabasca. Dobře promícháme a velmi zvolna vaříme asi půl hodiny. Kuře nebo ku ... …více»

Kuře floretinské

Kuře floretinské
4. 09. 2007 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Kuře floretinské: Kuře rozdělíme na porce, cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev a celer jemně nastrouháme, přidáme k cibuli a zalijeme bílým vínem a citrónovou šťávou a ještě přidáme rozdrobený bobkový list. Do této směsi vložíme porce  …více»

Španělské kuře

Španělské kuře
4. 09. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Španělské kuře: Kuře naporcujeme a opečeme ze všech stran na másle. Mezitím v jiném hrnci rozehřejeme olej a osmahneme na něm jemně usekaný česnek. Osmahneme jenom krátce, aby česnek nezhořkl, a hned přidáme kousíček ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !