Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 |
20. 08. 2007 Drůbeží maso
Příprava receptu Ibc těstoviny: Uvaříme těstoviny, ideální jsou vrtule. Na tuku opečeme kuřecí maso na nudličky či kousky, vyndáme, na stejném tuku necháme zesklovatět cibulku na nudličky, přidáme papriky (červenou, žlutou a zelenou ... …více»
|
20. 08. 2007 Mleté maso
Příprava receptu Bleskové těstoviny: Těstoviny uvaříme a necháme na cedníku okapat. V hrnci od těstovin rozpustíme kousek tuku, nebo stačí tuk z konzervy lanšmítu, osmahneme kostičky lančmítu, přidáme vejce a usmažíme. Vmícháme kolínka, ... …více»
|
20. 08. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí maso na rajčatech: Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na nudličky, opečeme, osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Štávu zahustíme jíškou. Nakonec přidáme spařená oloupaná a na kolečka …více»
|
20. 08. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Orientální dršťky: Nakrájené dršťky smícháme s namočeným solamylem a bílkem. Směs opékáme v dobře rozehřátém oleji. Když se začnou od sebe kousky oddělovat, přidáme na tenká kolečks nakrájený pórek, česnek a koření a r ... …více»
|
20. 08. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Lyonské dršťky: Dobře oprané dršťky ovaříme několik minut v horké vodě, kterou pak slijeme a nahradíme čistou studenou vodou se solí, pepřem, bobkovým listem, tymiánem, česnekem, karotkou a jednou cibulí se zapíchaný ... …více»
|
20. 08. 2007 Uzeniny
Příprava receptu Moravskoslezské klobásníky: Z mouky, droždí, mléka, soli a oleje vypracujeme vláčné těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí těsto rozválíme a zavineme do něj klobásy (stejně jako při přípravě závinu). Pečeme zvolna, v průběhu ... …více»
|
20. 08. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Řecká pánev: Brambory omyjte, oloupejte a rozpulte. Ve velké pánvi rozehřejte olej, přidejte brambory a opékejte za občasného míchání asi 15 minut, osolte je, opepřete. Česnek oloupejte a spolu se smetanou umixujt ... …více»
|
20. 08. 2007 Uzeniny
Příprava receptu Bramborový guláš: Osmahneme si cibulku na oleji. Pridáme na kolečka nakrájený točený salám ( můžeme dát i klobásy). Osmahneme, poté přidáme nakrájenou papriku a pokusíme. Přidáme rajský protlak a brambory. Počkáme, až ... …více»
|
20. 08. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Králičí perkelt: Vykoštěné porce králíka nasekáme na kousky. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme papriku, po zpěnění vložíme králičí maso, přidáme rajčatový protlak, trochu vody, česnek se solí, masox a ... …více»
|
20. 08. 2007 Drůbeží maso
Příprava receptu Zelenino-houbové kuře: Vykoštěné kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, které prudce osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájené zelí, mrkev nakrájenou na kolečka a předem namočené sušené houby. Vše osmahneme, podlijeme ... …více»
|